eur:
394.08
usd:
369.86
bux:
65754.43
2024. április 23. kedd Béla
Szalai Ádám elesik a Magyarország - Skócia barátságos labdarúgó-mérkőzésen Budapesten a Groupama Arénában 2018. március 27-én.
Nyitókép: Koszticsák Szilárd

Ittas vezetésen érték Budapesten a labdarúgó-válogatott sztárját

Szalai Ádám Facebook-posztban ismerte el a vétséget, pénzbüntetést kapott.

A Ripost írta meg kedd reggel, hogy Szalai Ádám, a magyar labdarúgó-válogatott és a német Mainz csatára ittas vezetés miatt kapott pénzbüntetést. A lap értesülései szerint a futballista egy családi vacsorán vett részt, amiről posztolt is képet, majd elektromos robogóra ült, és az I. kerületben, a Bem rakparton állították meg a rendőrök. A szonda szerint

a légalkoholszint a kritikus, 0,25 milligramm/liter alatt volt, ezért Szalai az esetet megúszta helyszíni bírsággal, a jogosítványát nem vették el.

Nem sokkal később Szalai a Facebook-oldalán hozta nyilvánosságra az esetet. "A szabad hétvégémet a családdal, barátokkal töltöttem.Az esti vacsora után elindultam haza egy, a városban is bérelhető elektromos robogóval. Sajnos azt nem vettem figyelembe, hogy otthon zéró tolerancia van, ezért az egy pohár bor, amit elfogyasztottam, jelzett a szondán. Ilyen csekély mértéknél pénzbírságot kap az ember, amit természetesen elfogadtam,

hibámat pedig megbántam. Sajnálom"

- írta a válogatott játékos, majd hozzátette, meglepő számára, hogyan derülhetett ki az ügy, miként kerülhettek ki az ügyéről egy nap alatt rendőrségi információk.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×