eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma
Marco Rossi szövetségi kapitány és Sallai Roland a labdarúgó Nemzetek Ligájában játszott Magyarország - Görögország mérkőzés végén a Groupama Arénában 2018. szeptember 11-én. A magyar válogatott 2-1-re győzött.
Nyitókép: MTI Fotó: Illyés Tibor

A magyar válogatott alapjátékosa nem játszhat két Nemzetek Ligája-mérkőzésen

Sallai Roland izomsérülés miatt nem játszhat a magyar labdarúgó-válogatott soron következő két Nemzetek Ligája találkozóján.

Egyelőre nem tudni, hogy a 21 éves támadó - aki csapata, a Freiburg szombati bajnoki mérkőzésén a szünet után beállva gólt szerzett - sérülése mennyire súlyos. Az ugyanakkor biztos, hogy Sallai lemarad a magyar válogatott csütörtöki, észtekkel szembeni, valamint a vasárnapi, finnek elleni NL-mérkőzéséről.

Sallai augusztusban szerződött Németországba, ahol második gólját szerezte a Freiburgban.

A futballista ősszel alapembere lett a magyar válogatottnak: Marco Rossi szövetségi kapitány mind a négy korábbi NL-meccsen a kezdőcsapatba jelölte őt, a görög ellen gólt is szerzett.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×