eur:
392.81
usd:
366.15
bux:
66822.17
2024. április 25. csütörtök Márk

A salvadori "futball-lázadók" kikerültek a válogatottból

Tíz játékosától vált meg a salvadori labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Ramón Maradiaga, miután az érintettek csatlakoztak a közép-amerikai országban e hét elején kezdődött futballsztrájkhoz.

A munkabeszüntetéssel azt szeretnék elérni a játékosok, hogy javítsák a munkakörülményeiket és fizessék meg őket az eddiginél jobban.

Maradiaga közölte, hogy már be is hívta új jelöltjeit a nemzeti együttesbe, akiktől - miként a társaiktól - elvárja, hogy lázongás helyett tartsák be a szerződésükben foglaltakat.

A salvadori válogatott az észak- és közép-amerikai, továbbá karibi térség országait összefogó régióban (CONCACAF), a 2018-as oroszországi világbajnokságra selejtező sorozat keretében legközelebb november 13-án a mexikóiakkal játszik idegenben, majd 17-én fogadja a kanadaiak legjobbjait.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor: idén lezárhatjuk a nyugati civilizáció egy dicstelen korszakát

Megkezdődött a Millenárison a Konzervatív Politikai Akció Konferenciája (CPAC Hungary), a kétnapos rendezvény megnyitóján a miniszterelnök is beszédet mondott. Úgy látja, a progresszív liberális szellem rosszabbá tette a világot, háborúkat szított, el akarta pusztítani a nemzeteket. Szerinte e szellem hívei ugyanúgy építik ki a hatalmukat, mint annak idején a kommunisták, a folyamatot öt pontba szedte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 25. 06:13
×
×
×
×