eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 5. vasárnap Adrián, Györgyi

Örökre kitiltottak két szurkolót az FTC mérkőzéseiről

Az FTC két olyan szurkolót örökre kitiltott labdarúgócsapata mérkőzéseiről, akik az Újpest elleni rangadón önkényuralmi jelképet ábrázoló molinót feszítettek ki.

Kubatov Gábor, a zöld-fehér egyesület elnöke a pénteki sajtótájékoztatón videó-felvétellel mutatta be, ahogy a két renitens drukker a szeptember 26-i összecsapáson egy horogkeresztes zászlót feszít ki nagyjából tíz másodperc, valamint egy fénykép erejéig. Az elnök hozzátette: nyilvánvaló provokáció történt.

"Nyilvánvaló az ártó szándék, minden ilyen elkövetővel szemben a legnagyobb hatékonysággal fogunk eljárni, a klub mindenben együttműködik a hatóságokkal, hogy ezek az emberek jogilag is elnyerjék méltó büntetésüket." - nyilatkozta Kubatov Gábor.

Az FTC elnöksége múlt héten jelentette be, hogy fél évre kitiltott a labdarúgócsapat hazai, illetve idegenbeli mérkőzéseiről hat szurkolót azok közül, akik az augusztus 17-én lejátszott, MTK elleni bajnokin az "In memoriam Csatáry László" molinóval a háborús bűntettekkel vádolt Csatáryra emlékeztek.

Címlapról ajánljuk

Sós Csaba: itt még komoly ütközések lesznek

Még bő 50 napig szerezhetnek indulási jogot az úszók a párizsi olimpiára. Sós Csaba szövetségi kapitány több számban is nagy csatát vár a lehetséges magyar indulók között, ugyanis számonként és nemzetenként legfeljebb ketten indulhatnak az olimpián. Arról is beszélt, hogy a 15 éves Jackl Vivien nemzetközi szintű klasszis lesz a következő időszakban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×