eur:
390.72
usd:
366.15
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab

Hosszú eltiltás vár a Real brutális védőjére - videókkal

Akár 10 mérkőzésre szóló eltiltást is kaphat Pepe, a Real Madrid futballcsapatának hátvédje, akit sorozatban elkövetett és különlegesen durva megmozdulásaiért kiállított a bíró a Getafe elleni, kedd esti bajnoki hajrájában.

A portugál válogatott védő akkor veszítette el uralmát idegei felett, amikor - 2-2-nél - a játékvezető szabálytalannak látta szerelési kísérletét, és büntetőt ítélt. Közvetlenül a sípszót követően a földre zuhanó Getafe-játékosnak, Javier Casquerónak először egy hatalmasat a lábába rúgott, majd a már fekvő csatár hátát vette célba, de a cipő csak súrolta Casquerót, így a vendégek támadója elkerülte a sérülést.


A kiállítást rögzítő bírói jelentésben Carlos Delgado Ferreiro azt írta, hogy Pepe levonulása előtt még arcába ütött egy másik vendégjátékosnak, Juan Albínnak, és csapattársainak úgy kellett letaszigálni őt a pályáról. A partvonalnál a negyedik játékvezetőt sértegette a portugál védő.

Pepe utóbb annyit mondott, hogy roppantul sajnálja a történteket, és bocsánatot kért minden érintettől. "Életemben nem cselekedtem még csak hasonlót sem. Nem tudom, mi történt velem, egyáltalán nem vagyok egy erőszakos természetű labdarúgó. Nagyon rosszul érzem magam a bőrömben, szomorú és csalódott vagyok" - mondta a meccs után, amelyet amúgy végül tíz emberrel is megnyert 3-2-re a Real Madrid, miután a 11-est Casquero elhibázta, a hosszabbításban pedig Gonzalo Higuaín bombagólt lőtt.



A gólörömbe bekapcsolódott Pepe is, amit kiállítottként nem tehetett volna, ez szintén elmarasztalási tétel lesz fegyelmi ügyének tárgyalásakor.

A Getafe elnöke, Ángel Torres példás büntetést kért, legalább 10 meccsre szóló eltiltást javasolva.

Az már biztos, hogy Pepe a harmadik helyen álló Sevilla elleni hétvégi mérkőzésen nem játszhat, és nyilvánvalóan hiányozni fog a május 2-i El Clásicóról, vagyis a bajnoki cím szempontjából fontos Real Madrid-Barcelona örökrangadóról is.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×