eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 18. szombat Alexandra, Erik

Huszti góljától Diego bombájáig - videók az UEFA-kupából

Felemás napot zártak a magyar labdarúgók az UEFA-kupában: Huszti Szabolcs gólt szerzett a címvédő Zenit színeiben, míg Babos Gábor, a NEC Nijmegen kapusa három gólt kapott a Hamburgtól. A Werder a hajrában egyenlített a Milan ellen.

Szebb bemutatkozásra nem is vágyhatott volna Huszti Szabolcs: a címvédő Zenit középpályása első tétmeccsén már a 2. percben betalált a Stuttgart elleni UEFA-kupa találkozón. A 25 éves labdarúgó csapata egyik legjobbja volt a meccsen, veszélyesen futballozott a bal szélen. Husztit a 88. percben cserélte le Dick Advocaat vezetőedző.


Babos Gábor együttese, a holland Nijmegen hazai pályán kapott ki 3-0-ra a Hamburgtól, így nem maradt sok esélye a továbbjutásra. A magyar válogatott hálóőr mutatott be bravúrokat is, de elkerülhető gólokat kapott. A meccsen kisebb botrány is történt, ugyanis a hazai szurkolók megdobálták a játékvezetőt, a szlovén Darko Ceferint, aki ápolásra szorult.



A Milan némileg tartalékos összeállításban (Pato, Beckham, Abbiati és Jankulovski csak kispados volt) lépett pályára a Werder otthonában. A brémaiak kezdtek jobban, és az első percekben több helyzetet is kidolgoztak, de az olasz együttes jól tartotta magát. A 36. percben Flamini beadása után Inzaghi megszerezte a vezetést a vendégeknek.

A Milan ezután visszahúzódott, és kontrákkal próbálkozott, egy ilyen akció végén a rutinos olasz csatár a kapufát találta el. A Werder nagy erőkkel rohamozott, de Dida többször is remekül védett - aztán a 84. percben honfitársa, Diego lövését már nem tudta hárítani. A meccs góljait ide kattintva megnézheti.

Fölényes, 3-0-s sikert aratott a Braga a Bölöni László vezette Standard ellen, és a BL-ből kieső Aalborg is ilyen arányban győzte le a Deportivót. A Valencia értékes döntetlent játszott a Dinamo Kijev otthonában.



A brazil legenda Zico az Aston Villa elleni meccsen mutatkozott be a CSZKA Moszkva kispadján. Az oroszok Vagner Love góljával kerültek előnybe, majd a második félidőben a fölényben játszó birminghami alakulat Carew találatával egalizált.



Csütörtökön öt mérkőzést rendeznek, ezek közül kiemelkedik a Fiorentina-Ajax és a Sahtar-Tottenham összecsapás.

Címlapról ajánljuk

Tényleg megvan a válasz az ősi piramisok titkára?

A Nílus egy mára teljesen eltűnt, ősi mellékága mentén épültek fel az ókori egyiptomi piramisok, köztük a híres gízai piramis, több mint négyezer éve - állapította meg a piramisok építésének rejtélyét kutató amerikai kutatócsoport.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
Itt az új magyar vásárlási őrület: egyre több helyről távozhatunk fizetés nélkül

Itt az új magyar vásárlási őrület: egyre több helyről távozhatunk fizetés nélkül

Erősen megoszlanak a vélemények a „buy now, pay later” (BNPL) jelenségről. Egyesek a vásárlói élményt forradalmasító üzleti lehetőséget, mások csak az áruhitel újrafestett változatát látják benne. Tény, hogy nálunk is sikerült mára megvetnie a lábát: fél év alatt ötszörösére ugrott azon online kereskedelmi helyek, webáruházak aránya Magyarországon, amelyek ezt az újfajta halasztott vagy részletfizetési lehetőséget kínálják. A finanszírozói oldalon már három magyar céget és két multit is találunk.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×