eur:
387.81
usd:
357.65
bux:
68070.56
2024. május 17. péntek Paszkál

Talmácsi: "Az egyik szemem sír, a másik nevet"

A második helyért lezajlott csata elvesztését fájlalja a címvédő Talmácsi Gábor a gyorsasági motoros világbajnokság Katalán Nagydíja után.

"A rajtom tulajdonképpen nem volt rossz, de ketten összezártak előttem, úgyhogy fékeznem kellett, és ezzel elveszett a lendület. Visszacsúsztam a tizenegyedik helyre, és bár egyáltalán nem tartalékoltam, hanem folyamatosan próbáltam felzárkózni az élmezőnyhöz, valamiért nem sikerült" - emlékezett vissza a magyar motoros a verseny első szakaszára

"Azután a többiek hibáit kihasználva jutottam egyre előrébb, ehhez az is nagyon kellett, hogy végig koncentráltan versenyeztem, mert a motorom eleje nem volt tökéletes, folyamatosan összeült, többször éreztem, hogy már csak a gumi dolgozik" - tette hozzá.

A címvédő kiemelte, hogy a motor nem lett volna jó a harmadik helyre.

"Õrületes utolsó kört mentünk, és én még a legvégén, az utolsó kanyarból kifelé jövet is próbáltam megfogni Espargarót, de sajnos nem sikerült. Az egyik szemem sír, a másik nevet: egyrészt elégedettnek kell lennem, mert a motor nem tudta a harmadik helyet, másrészt viszont bosszant, hogy lehetett volna belőle második pozíció is... Nem tudom, hogy mi történik majd a következő versenyeken, de örülök, hogy az utóbbi időben folyamatosan a dobogón végzünk, és hogy az összetettben is előrébb léptünk" - fogalmazott Talmácsi Gábor.

Címlapról ajánljuk

Csillapítás – „Száz napos békére” tesz kísérletet Szlovákia

Több új hír, információ és találgatás jelent meg a Robert Fico szlovák miniszterelnök elleni merénylet óta. Robert Fico mindenesetre kommunikál, a Legfőbb Ügyészség tájékoztatási zárlatot rendelt el, hétfőn viszont bejelentést tesznek a hogyan továbbról Szlovákiában. A védelmi miniszter a korlátozások helyett most „a társadalom megnyugtatására összpontosít”.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.17. péntek, 18:00
Sándor Ildikó
néprajzkutató, a Hagyományok Háza Közművelődési és tudományos szakcsoport vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×