eur:
389.72
usd:
363.6
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Kanadával és Szlovákiával is játszanak Szuperék a jövő évi vb-n

A friss-vb ezüstérmes Kanada, valamint Szlovákia és Fehéroroszország csapata lesz a magyar válogatott csoportellenfele a jövő évi svájci jégkorong-világbajnokságon.

A kvartettből az első három jut a középdöntőbe, míg a negyedik a további három csoportutolsóval körmérkőzésen dönti el a bennmaradást. Az utolsó két helyezett esik ki.

"Talán az egyik, ha nem a legnehezebb csoportba kerültünk. Tudtunk, hogy nem lesz egyszerű. Kanada a világ egyik legjobb csapata, a szlovákok idén csalódást okoztak, ezért jövőre biztosan nem akarnak botlani, a fehéroroszok pedig képesek a nagyok dolgát is megnehezíteni. Ez van. Van egy évünk, hogy fizikailag és lelkileg felkészüljünk a ránk váró feladatokra. Jó hír számunkra, hogy a bennmaradás nem párharcban, hanem körmérkőzéses rendszerben dől el" - mondta Ocskay Gábor, a legfrissebb világranglistán 20. helyezett magyar együttes alapembere.

A magyarok a 6000 férőhelyes zürichi Kloten-csarnokban szerepelnek majd.

"A fél ház a mienk lesz! Szinte biztos, hogy 2500-3000 magyar szurkoló jön ki megnézni bennünket" - tette hozzá Ocskay.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
Kritikus szintet szakított le a forint

Kritikus szintet szakított le a forint

Ugyan a magyar piac is zárva tartott május 1-jén, de a forint érdemben erősödni tudott a vezető devizákkal szemben, az euróval szemben pedig már a kulcsfontosságúnak számító 390-es szintet is leszakította a jegyzés. Ezt követően pedig csütörtökön is folytatódik a hazai fizetőeszköz erősödése. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×