eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 5. szombat Aurél

Mourinho már a tévében sem képes nézni volt csapatát

José Mourinho nem nézte volt csapata, a Chelsea Tottenham elleni Ligakupa-döntőjét a televízióban vasárnap, ugyanis inkább moziba ment fiával.

A portugál szakembert egyáltalán nem hozta lázba, hogy korábbi együttese, a Chelsea döntőt játszik a Tottenham ellen a Ligakupában, ugyanis még a televízióban sem tekintette meg az összecsapást.

José Mourinho egyik barátja elmondta, hogy a tréner inkább moziba ment fiával, míg az ismétlés alatt egy portugál és egy spanyol bajnoki mérkőzést nézett felváltva a televízióban.

"José jól érezte magát a Chelsea-nél, de ahogy távozott Londonból, már nem érdeklődik a csapat iránt" - tette hozzá a szakember ismerőse.

A portugál edző tavaly szeptemberben hagyta el a londoni klubot. Utódja, az izraeli Avram Grant a döntőig vezette a Chelsea-t a Ligakupában, de a vasárnapi fináléban 2-1-re kikapott a városi rivális Tottenhamtől.

Címlapról ajánljuk
Aggasztó ütemben öregszik a magyar társadalom, nagy bajokat okozhat ez a betegség

Aggasztó ütemben öregszik a magyar társadalom, nagy bajokat okozhat ez a betegség

Néhány évtizeden belül a társadalom egyharmada 65 éven felüli lesz, így a családok mellett a szociális és egészségügyi ellátórendszernek is fel kell készülnie arra, hogy nagyobb feladatot jelent majd a demens betegek gondozása – mondta az InfoRádióban Beneda Attila család- és népesedéspolitikáért felelős helyettes államtitkár.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. október 5. 19:01
×
×
×
×