eur:
396.71
usd:
354.34
bux:
74754.49
2024. szeptember 27. péntek Adalbert

Csak az MTK tartja a lépést a Honvéddal

Az MTK 3-0-ra győzött a Kaposvár pályáján a labdarúgó NB I 9. fordulójában.

A Haungária körútiak Urbán Gábor góljával szereztek vezetést az első félidő közepén, majd a 36. percben Kanta József duplázta meg az MTK előnyét. Az irányító középpályás a megítélt büntetőt kihagyta, de a kipattanó labdát - két szezonnal korábbi szokásához híven - értékesítette - ezúttal fejjel.

A második félidőben néhány perc játék után Mladen Lambulics is eredményes volt, így az MTK látszólag simán nyert. A Kaposvár rengeteget támadott, de csak két kapufáig jutott.

Garami József szakmai igazgató együttese a mezőnyben egyedüliként továbbra is veretlen az NB I-ben, és három pont lemaradással követi a listavezető Honvédot. A többi élcsapat nem tudott nyerni a 9. fordulóban.

A másik esti meccsen a Paks 1-1-es döntetlent ért el a Sopron vendégeként.

Címlapról ajánljuk
Hetvenedik születésnapja alkalmából „megbocsátott” Angela Merkelnek Friedrich Merz

Hetvenedik születésnapja alkalmából „megbocsátott” Angela Merkelnek Friedrich Merz

Egy virágcsokorral igyekezett bizonyítani Friedrich Merz, hogy már nem neheztel Angale Merkelre. A korábbi, tizenhat évig regnáló kancellárt ugyanis a CDU jelenlegi elnöke, egyben kancellárjelöltje köszöntötte 70. születésnapja alkalmából. Igaz, a CDU székházában tartott ünnepség kissé megkésett, mivel az ünnepelt július 17-én töltötte be a kerek életévet.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.27. péntek, 18:00
Steinbach József
a Magyarországi Református Egyház Zsinatának lelkészi elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×