eur:
390.82
usd:
366.55
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab

Temesvári: "Már Szávay Ági ellen is felkészültek az ellenfelek"

Egyesben és párosban is a legjobb nyolc között szerepelhet az alig 19 éves Szávay Ágnes az amerikai nyílt teniszbajnokságon. A korábban párosban is sikeres Temesvári Andrea szerint ez nem hátrány, mert a fáradtságot inkább a torna után érzik a versenyzők.

Mennyire tartja meglepőnek, hogy egyesben és párosban is a nyolc közé jutott Szávay Ágnes a US Openen?

Nem áll távol tőle, mert előfordult már korábban is, hogy egyszerre egyesben és párosban is versenyzett. Párosban felszabadultan játszhat, a presztízs mellett könnyedébben veheti, és az egyesre gondolva kipróbálhat bizonyos ütéseket. Az én egyéni versenyzésemre mindig jó hatással volt az, ha párosban is sikereket értem el.

Nem lehet ez túl megterhelő?

Fárasztó, de olyan eksztázisba kerül a teniszező egy hét versenyzés alatt, hogy csak a torna után fogja érezni a nagy fáradtságot.

Hogyan látja Szávay esélyeit a negyeddöntőben?

Nagy munka áll Ági menetelése mögött. Jó formában versenyez, és remekül koncentrál. Ilyen eredmények után már Ági ellen is felkészültek az ellenfelek. Nagy dolog, hogy eddig eljutott, és van rá esély, hogy Kuznyecovát is legyőzze, ahogy párosban is jó esélye van, hogy az elődöntőbe kerüljön.

Hanganyag: Farkas Dávid

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
Nagy napra ébredt a forint, letörheti a fontos szintet

Nagy napra ébredt a forint, letörheti a fontos szintet

Szerdán, azaz május elsején tartja kamatdöntő ülését az amerikai Fed, amelyet este 8 órakor ismerünk meg, és amint ma reggeli elemzésünkben rámutattunk: kulcsfontosságú az, hogy milyen üzeneteket fogalmaz meg a jegybank, amelyek világszerte komoly kilengéseket okozhatnak. A dollár kedd délután óta határozottan erősödött az euróval szemben, de ez egyelőre nem viselte meg a forintot. Sőt, szerda reggel meglódult az illikvid kereskedés mellett, és a jelek szerint készül letörni egy fontos technikai szintet.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 1. 09:37
×
×
×
×