eur:
389.69
usd:
361.98
bux:
68002.24
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

Hamiltonon semmi nem múlik

Hamilton indul, ha hagyják. Pofont kapott, de fordított az Újpest. Szávay döntős Palermóban. A nap legfontosabb sporthírei július 21-én, szombaton.

Raikkönen kihasználta Alonso hibáját, Hamilton indulna

A finn Raikkönen indulhat az élről a Forma-1-es Európa Nagydíjon. A második helyről a gyorskörében nagyot hibázó címvédő spanyol Alonso, a harmadikról pedig a brazil Massa rajtolhat. Az angol Hamilton az időmérő edzés utolsó szakaszában balesetet szenvedett.

A pontversenyben élen álló pilóta McLarenje defektet kapott, irányíthatatlanná vált és nagy sebességgel a gumifalba csapódott. Hamiltont kórházba vitték, de a vizsgálatok szerint nem sérült meg. A versenyző indulni akar a nürburgringi futamon, és csapatával bízik abban, hogy a Nemzetközi Automobil Szövetség illetékes orvosa reggel engedélyezi neki a rajthoz állást. Ebben az esetben a 10. helyről kezdheti meg a felzárkózást.

Turi Benik előtt

Az első nap után Turi Tamás áll az élen a Veszprém-ralin, az országos bajnokság ötödik futamán. A záró napot a bajnoki címvédő Benik Balázs várhatja a második helyről.

Most nem tudott győzni az ötszörös aranyérmes magyar duó

Negyedik lett a Majthényi Szabolcs, Domokos András páros a spanyolországi vitorlázó repülőhollandi-világbajnokságon. Győzött a dán Bosjen-Möller testvérpár.

Újabb éremek Gyurta újabb csúcsa mellett

Három érmet szereztek a magyar úszók az antwerpeni ifjúsági Európa-bajnokság negyedik napján. 100 pillangón Tompa Orsolya győzött Kovács Emese előtt, míg a fiúknál 200 háton Balog Gábor bronzérmet szerzett.

Gyurta Dániel kiegészítő számában, 100 mellen a korosztályos Európa-csúcsot megjavítva jutott be a vasárnapi döntőbe.

Sima siker a horvátok ellen

A magyar férfi vízilabda-válogatott 14-9-re nyert a világbajnok Horvátország ellen a Világliga spanyolországi selejtezőcsoportjában. Benedek Tibor egymaga hat gólig jutott.

Kemény Dénes szövetségi kapitány százszázalékos együttese már pénteken, a románok elleni sikerrel biztosította helyét a sorozat döntőjében.

Szávay újra remekelt, szépítés Monaco ellen


Bejutott a döntőbe a nyolcadik helyen kiemelt Szávay Ágnes a 145 ezer dollár összdíjazású palermói salakpályás női tenisztornán. A magyar versenyző a négy között két szettben, 7:6, 6:1-re győzött az olasz Errani ellen, a fináléban pedig a német Müllerrel küzd meg.

Szépített a magyar férfi teniszválogatott Monaco ellen a Davis Kupa Euro-afrikai zóna II. csoportjának második fordulójában, a Római Teniszakadémián. A második napon a Bardóczky Kornél, Kiss Sebő kettős öt játszmában győzött a vendégek párosa ellen. A párharc állása 2:1 a monacóiak javára.

Fordított az Újpest és a Bayern

Az Újpest 4-2-re nyert az újonc Siófok otthonában a labdarúgó NB I nyitó fordulójában. A szünetben még a hazaiak vezettek 2-0-ra. A fővárosiakhoz visszatért Rajczi Péter két gólt szerzett.
A Sopron 1-1-es döntetlent játszott a Kaposvár pályáján.

A Bayern München 4-1-re nyert a Werder Bremen ellen Düsseldorfban a labdarúgó Német Ligakupa negyeddöntőjében. A bajorok hátrányból fordítottak a nyáron szerződtetett francia Ribéry vezetésével. A középpályás két gólt szerzett.
A másik mai negyeddöntőben: Schalke-Karslruhe 1-0.

Az elődöntőben Bayern-Stuttgart és Nürnberg-Schalke összecsapás lesz.

Tour: Ez Vinokurov napja volt

A kazah Vinokurov nyerte a Tour de France profi kerékpáros körverseny mai egyéni időfutamát. Az összetettben továbbra is a dán Rasmussen vezet, de előnye egy percre csökkent az ezúttal is második ausztrál Evans előtt.

Címlapról ajánljuk
Útlevélgyűjtésbe kezdtek az amerikai milliomosok – meg is van az okuk rá

Útlevélgyűjtésbe kezdtek az amerikai milliomosok – meg is van az okuk rá

A pénzes amerikai családok egyre gyakrabban folyamodnak második állampolgárságért vagy állandó lakhatási engedélyért külföldön. Az igazán tehetősek valóságos „útlevél-portfóliókat” gyűjtenek – egy ügyvédi iroda szerint minderre a potenciális kockázatok késztetik őket. De melyek ezek?
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
Nagyon fontos területet veszíthetnek az ukránok, kiszivárgott Trump súlyos terve - Ukrajnai háborús híreink vasárnap

Nagyon fontos területet veszíthetnek az ukránok, kiszivárgott Trump súlyos terve - Ukrajnai háborús híreink vasárnap

Szombaton kiderült, hogy Donald Trump újbóli megválasztása esetén a NATO-tagállamokat arra kényszerítené, hogy védelmi kiadásaikat a GDP 3 százalékára emeljék, reagálva ezzel az Oroszország és Kína jelentette fenyegetésekre, miközben az Ukrajnának nyújtott támogatást nem számítaná bele ebbe a keretbe. Eközben a G7 országok vezetői tárgyalásokat folytatnak egy olyan javaslatról, amelynek értelmében Ukrajnának 50 milliárd dollár értékű segélyt nyújtanak, amit az Európában befagyasztott orosz vagyonból származó nyereségből finanszíroznának. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×