eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Megvan a siker receptje: a sokk is segítette Beckhamet

Saját érdemének is tekinti Steve McClaren, az angol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, hogy a korábban kegyvesztett David Beckham másodvirágzását éli, és a nemzeti csapatban is remekel. A tréner a tavalyi vb után kihagyta a Real Madrid középpályását a keretből, ám szerinte ez csak erősebbé tette a futballistát.

Az angol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya úgy véli, hozzájárult David Beckham mostani remek formájához az is, hogy augusztusban kirakta a keretből.

"Nem számít, hogy tehetséges, vagy tehetségtelen játékosról van szó, mindenkit érnek sokkok. Ha valaki átmegy egy csapáson, az kihoz valami többletet belőle. Ez az élet minden területén jelen van, de leginkább a sport világára jellemző" - mondta Steve McClaren.

A Háromoroszlánosok szövetségi kapitánya szerint David Beckham pontosan úgy reagált, ahogy arra számított, amikor kihagyta a keretből először tavaly augusztusban.

"Megbántották a történtek, de jobb állapotban tért vissza. Tudatos célokat tűzött ki maga elé, és ebben az évben már erősebbnek és fittebbnek tűnt. Teljesítménye az utóbbi időben kiváló volt, és sokat tett a csapatáért" - emelte ki McClaren, aki továbbra is helyesnek tartja, hogy korábban nem változtatta meg döntését, és nem nyitotta meg az ajtót a Real Madrid sztárja előtt.

"Azt a Beckhamet látjuk, akit mindenki ismer, és akiről mindenki beszél" - hangsúlyozta a tréner.

A kapitány hozzátette: figyelemmel fogja kísérni a középpályás teljesítmény az Egyesült Államokban is, de a futballistának még nagyobb felelőssége lesz, hogy fizikai állapota megfelelő legyen.

A szakember szerint nemcsak Beckham, hanem Michael Owen is sokkterápián ment keresztül idén, és hosszú sérülése után újult erővel segítette a válogatottat.

Címlapról ajánljuk

Versenyfutás az idővel: hat napja semmi nyoma az eltűnt autista német kisfiúnak

A hét eleje a különböző mentőszolgálatok több száz tagja keresi a hétfő este az alsó--szászországi Bremervördében eltűnt hatéves kisfiút. A rendkívüli erőkkel l folyó kutatást nehezíti, hogy a hatéves Arian autista. Ez az oka annak, hogy a felkutatására a hatóságok a legkülönbözőbb eszközöket vetik be, és az autizmus szakértőivel is konzultálnak. Szombat délutánig azonban még semmi eredmény nélkül, de nem adták fel a reményt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×