eur:
389.26
usd:
362.99
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Nehéz feladat vár a Barcelonára

Az idény egyik utolsó rangadója vár a Barcelona labdarúgócsapatára a spanyol bajnokság 29. fordulójában. A címvédő és listavezető katalán gárda szombat este a Zaragoza vendége lesz. Tíz fordulóval a szezon vége előtt a Barcelona előnye két pont a Sevillával szemben a tabellán, a Real Madridot öt, a Valenciát pedig hat ponttal előzi meg.

A címvédő Barcelona egyik utolsó nehéz összecsapását vívja a Zaragoza otthonában a spanyol labdarúgó-bajnokság 29. fordulójában, és nagy az esélye, hogy a katalán gárda nem szerzi meg mind a három pontot.

A Zaragoza kemény ellenfélnek ígérkezik, hiszen a negyedik helyen áll a hazai eredmények alapján megállapított tabellán, míg Frank Rijkaard együttesének az idegenbeli mérlege nem túl fényes. Nehezítheti a címvédő dolgát, hogy Samuel Eto'o játéka sérülés miatt erősen kérdéses.

A második helyen álló Sevillára könnyebb feladat vár, hiszen a Santandert fogadja vasárnap. Az andalúziai együttesnek rövidebb a kispadja, mint fő riválisainak, ez pedig döntő hátrány lehet a több fronton való helytállás során.

Segít-e a Bernabeu?

A harmadik helyen álló Real Madrid az Osasunát látja vendégül vasárnap. Fabio Capello gárdájának hazai mérlege nem túl erős, ez is hozzájárult ahhoz, hogy öt ponttal le vannak maradva az éllovastól. A királyi gárda idegenben jobb eredményeket ér el ebben a pontvadászatban.

Az Osasuna ugyan fáradt lehet a csütörtöki, Leverkusen elleni UEFA-kupa mérkőzés után, de a remek 3-0-s siker lelki többletet adhat a pamplonai alakulatnak.

A Valencia a Bilbao otthonában szerepel, és ha pontot veszít, kiszállhat a bajnoki címért folyó versenyfutásból. A Turia-partiak értékes döntetlent értek el hét közben a Chelsea ellen a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében, de újabb sérültjük van: Vicente is csatlakozott a maródiakhoz.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×