eur:
388.64
usd:
360.9
bux:
68568.49
2024. május 7. kedd Gizella

Gyurta a taxi miatt majdnem lekéste a vébé-döntőt

Hatodik lett Gyurta Dániel a 200 méteres mellúszás döntőjében a melbourne-i világbajnokságon. A Jövő SC versenyzője 2004 óta nem ért el olyan időt, mint most. Gyurta Dániel az InfoRádióban elmondta: elégedett az eredménnyel, hiszen teljesítette az olimpiai szintet. Hozzátette: még az sem befolyásolta, hogy nem jött érte a taxi a viadal előtt.

Elégedett az eredménnyel?

Teljes mértékben elégedett vagyok, hiszen a célkitűzés az volt, hogy 2:12 percen belüli időt érjek el, és ez sikerült is. Jól esett az úszás, és jól is ment.

Mi hiányzott a harmadik-negyedik hely eléréséhez?

Az utolsó tizenöt méteren nem tudtam tartani azt a tempót, amit kellett volna. Ettől függetlenül úgy érzem, hogy jól ment, bár vannak hibák, amelyeken lehet még javítani.

Összességében is pozitív élményekkel tér haza?

Igen, hiszen a célt teljesítettem, megúsztam az olimpiai A szintet. Én voltam a legfiatalabb a világbajnoki döntőben, hatodik lettem, ennél jobban nem is mehetett volna.

Igaz, hogy nem volt zökkenőmentes a versenyre érkezés?

Nem jött a taxi, amit rendeltünk, és egy itt élő magyar hozott el minket. Szerencsére ezek után is így sikerült a döntő.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Nagyot ralizott az OTP!

Nagyot ralizott az OTP!

Ázsiában felemás hangulatban telt a kereskedés hétfő reggel, ezt követően Európában a múlt heti esés után szép pluszban zártak a tőzsdék, és Amerikában is az emelkedésé volt a főszerep. A hét első napján idehaza a külkereskedelmi adatokra volt érdemes figyelni, külföldön pedig nem várható nagyobb piacmozgató esemény. A magyar tőzsdén is kedvező hangulatban telt a kereskedés, elsősorban az OTP-nek köszönhetően.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×