eur:
392.51
usd:
366.02
bux:
66653.29
2024. április 25. csütörtök Márk

Wimbledon nem szex-show: bugyi helyett teniszt néznének - képekkel!

Wimbledon nem szex-show - szögezte le a teniszverseny rendezősége. Hétfő reggel még zuhogott Londonban az eső, de azután kegyesebb lett az időjárás és némi késéssel elkezdődhetett a füvespályás nemhivatalos wimbledoni tenisz világbajnokság. A verseny végére rendszerint beköszönt a kánikula, ám a rendezők figyelmeztették a hölgyeket, különösen az orosz versenyzők egyikét-másikát, hogy a közönség a tenisztudásukat nem pedig a bugyijukat akarja látni.

Az orosz lányok csinosak, de nekik is tudomásul kell venni - hangoztatják a rendezők -, hogy egyrészt a fehér az öltözék elfogadott színe, másrészt nem helyes, ha kivillantják csábos anatómiájukat - jelenti az InfoRádió londoni tudósítója.

A szőke Maria Sarapova legutóbb az ausztrál nyílt bajnokságon rózsaszín trikóban és olyan hozzá passzoló szoknyácskában jelent meg, ami minden lendületesebb tenyeres ütésnél felperdült és látni engedte a hölgy feszes, citromssárga bugyiját.

Sokat láttató dekoltázsok

Az orosz születésű, Franciaországban élő Tatjána Golovina egyszer ollót fogott, és a pályára lépés előtt szabta a trikóját még kurtábbra, hogy jobban kilátsszon a hasa és a karcsú dereka.

Mind Sarapova, mind Maria Kirilenkó ismert a rendkívül sokat láttató dekoltázsától. Tény, hogy van mivel büszkélkedniük, de Wimbledonban inkább jó teniszt, mint jó kebleket akar élvezni a sportkedvelő közönség.

Ami a színeket illeti, immár betolakodtak a fehértől eltérő pasztelszínek, de a rendezőség a szabályokra hivatkozva hívja fel a figyelmet arra, hogy a fehérnek dominálnia kell.

Sarapova a legszebb

Hajdan a labda is fehér volt, s immár azért nem az, mert a BBC televízió 1986-ban kérte a sárga labdák használatának engedélyezését, melyeknek a röpte jobban látható a képernyőn.

Négy éve Anna Kurnikovát fegyelmeztette a bíró, hogy fekete shortban nem léphet pályára. Az ACE tenisz-magazin minden évben összeállítja a wimbledoni versenyen induló lányok sorrendjét aszerint, hogy melyik a legszexibb.

Immár második éve vezeti a listát Maria Sarapova, de neki is tudomásul kell venni, hogy a bugyi-mutogatásnak is van határa.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×