eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Paraguay győzelemmel mehet haza

Változatos, jó iramú mérkőzést játszott egy mással a paraguayi és a trinidadi együttes a B csoport utolsó körében, az eredménnyel azonban csak a dél-amerikai gárda lehet elégedett.

Élvezzük a játékot! Akár ezt is mondhatta a két csapatkapitány a kezdő sípszó előtt, hiszen a két gárda azonnal gólra tört.
/>/>/>
/>/>/>

Annak ellenére, hogy a játék a két tizenhatos között folyt, a kapukra már nem voltak veszélyesek a csatárok. Az első játékrész közepe Jackről szólt, ugyanis a trinidadiak kapusa többször is bravúrral hárította a paraguayi próbálkozásokat.
/>/>/>
/>/>/>Amikor már úgy tűnt, hogy ez Jack napja lesz, Paraguay egy öngóllal megszerezte a vezetést! Acuna ívelt be egy szabadrúgást, a labda pedig a közép-amerikai Sancho fejéről került a saját kapujába.
/>/>/>
/>/>/>A gól feldobta a paraguayi válogatottat, sorra vezették támadásaikat, újabb gól azonban a szünetig nem esett. A folytatásra feltámadt Trinidad és Tobago, ez azonban csak arra volt elég, hogy a meccs elejéhez hasonló hullámzó játék alakuljon ki.
/>/>/>
/>/>/>A hátralévő időben a paraguayi támadók voltak hatékonyabbak, a trinidadiakat inkább a lelkesedés jellemezte.
/>/>/>
/>/>/>A meccs végén akadt néhány komolyabb közép-amerikai ziccer, ezekre azonban rendre kimaradtak, Paraguay pedig büntetett! Egy rövid kényszerítő után Cuevas a jobb alsó sarokba lőtt, és széppé tette a csapata búcsúját.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×