eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Klinsmann: kerüljék el a családi pékséget!

Jürgen Klinsmann, a német labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya arra kérte a sajtó képviselőit, hogy kíméljék a családját és különösen az édesanyját. Az edző szerint az újságírók túlságosan odaszoktak a család pékségéhez.

A labdarúgó-világbajnokság A csoportjában kedden a csoportelsőségért mérkőző csapat szakvezetője elpanaszolta, hogy a vébé kezdete óta egyre több újságíró keresi fel a család stuttgarti pékségét, hogy esélylatolgatásra, véleménynyilvánításra bírják az édesanyját.

Annak ellenére, hogy természetesen örülünk a népszerűségnek, nagy tisztelettel és barátilag arra kérem a média képviselőit, ne csináljanak több interjút az édesanyámmal és munkaügyben ne térjenek be a pékségbe - mondta Jürgen Klinsmann.

Az üzlet egyre nagyobb népszerűségnek örvend, szinte minden német és külföldi tudósító igyekszik ott riportot készíteni.

Jürgen Klinsmann édeanyja a férje tavalyi halála óta vezeti a pékséget, a munkában négy fia közül az egyik, Horst segíti.

Az 1990-ben világ, 1996-ban Európa-bajnoki címet nyerő Jürgen Klinsmann egyébként szintén péknek tanult.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×