eur:
389.48
usd:
365.92
bux:
55376.1
2023. szeptember 24. vasárnap Gellért, Mercédesz

Az olaszok még nem kapituláltak

A kormány támogatja a 2012-es labdarúgó Európa-bajnokság rendezési jogának elnyerésére benyújtott olasz pályázatot. Ezt Giovanna Melandri sportminiszter jelentette be.

Az új miniszterelnök, Romano Prodi vezette kabinet már minden szükséges lépést megtett és minden szükséges garanciát elvállalt a sikeres kandidálás érdekében - hangsúlyozta a politikus.

Az országban ugyanakkor sokan attól tartanak, hogy a pályázat esélyei jelentősen csökkentek a közelmúltban kirobbant bundabotrány miatt.

Az olaszokon kívül a magyarok a horvátokkal, valamint az ukránok a lengyelekkel közösen jelentkeztek a 2012-es kontinenstorna lebonyolítására.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.09.25. hétfő, 18:00
Szlávik János
főorvos, a Dél-pesti Centrumkórház infektológiai osztályának vezetője
Kegyetlen nagy pofont kaphatnak a kempingezők

Kegyetlen nagy pofont kaphatnak a kempingezők

Jelentősen drágul hamarosan a lakóautók útdíja, miután átkerülnek az e-matrica-rendszerből az e-útdíjba, ami azt jelenti, hogy nem lehet rájuk éves matricát venni, hanem minden gyorsforgalmi úton és minden fizető főúton fizetni kell a használat és a környezetvédelmi besorolás függvényében, illetve arányában. Mindez egy olyan időszakban, amikor a HU-GO rendszerben több hullámban emelkednek majd a díjak, és jelenleg még pontosan nem is lehet tudni, mennyivel. A lakóautó-bérlés eddig is a tehetősek utazási formája volt, így a szektor vélhetően kiheveri majd a drágulást.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2023. szeptember 24. 15:33
×
×
×
×