eur:
388.64
usd:
360.9
bux:
68568.49
2024. május 7. kedd Gizella

Lejárató kampány indult a bajnok ellen?

Fabio Capello, a Juventus labdarúgócsapatának vezetőedzője szerint a fogadási botrány kapcsán indított vizsgálatok célja a torinói klub lejáratása.

"Igazgatónk, Luciano Moggi nem bűnöző. Elképzelhető, hogy hibázott, de olyan súlyos vétséget nem követett el, mint amit állítanak róla" - mondta Capello a La Gazzetta dello Sport című lapnak.

"Nem tudom elképzelni, hogy kizárják a csapatot az élvonalból, legrosszabb esetben büntetőpontokkal kell kezdenünk a következő szezont" - tette hozzá a tréner.

Capello elismerte, hogy megkeresték a Real Madrid vezetői, de azt mondta: az olasz élvonalban, és továbbra is a Juventus kispadján képzeli el jövőjét. Arról nem nyilatkozott, hogyan dönt, ha a torinói klubot kizárják az első osztályból.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Nagyot ralizott az OTP!

Nagyot ralizott az OTP!

Ázsiában felemás hangulatban telt a kereskedés hétfő reggel, ezt követően Európában a múlt heti esés után szép pluszban zártak a tőzsdék, és Amerikában is az emelkedésé volt a főszerep. A hét első napján idehaza a külkereskedelmi adatokra volt érdemes figyelni, külföldön pedig nem várható nagyobb piacmozgató esemény. A magyar tőzsdén is kedvező hangulatban telt a kereskedés, elsősorban az OTP-nek köszönhetően.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×