eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 4. szombat Flórián, Mónika

A Dunaújváros nem csábítja tovább a Honvédot

A dunaújvárosi labdarúgócsapatot működtető cég a továbbiakban nem támogatja a Honvéd NB I-es együttesének dunaújvárosi szereplését. A döntés szerint a Honvéd tulajdonosai által kezdeményezett együttműködés minden módját véglegesen levették a napirendről.

"A taggyűlés tudomásul vette, hogy a Honvéd szurkolói és az MLSZ vezetése csak Kispesten tudja elképzelni a csapat szereplését" - olvasható a klub közleményében.

Kiss Zsolt, a fővárosi együttes kisebbségi tulajdonosa örömmel vette tudomásul a fejleményeket, de megjegyezte, az ügy még nem zárult le teljesen.

"Örülünk, hogy Dunaújvárosban is úgy vélik, az előrejutást a pályán kell kiharcolni, nem pedig adminisztrációs úton" - mondta Kiss Zsolt.

Az üzletember arról is beszámolt, hogy Piero Pini többségi tulajdonos külföldön tartózkodására hivatkozva lemondta a múlt péntekre tervezett tárgyalást a befektetői csoporttal, amely megvenné az olasz üzletember tulajdonrészét. A tárgyalás várható új időpontja szerda vagy csütörtök.

"Az elutasított licenckérelmünk miatt természetesen fellebbeztünk és minden hiányzó iratot pótoltunk, azaz Pini rendelkezésre bocsátotta az előző évi mérleget és a következőre tervezett költségvetést is" - tette hozzá Kiss Zsolt.

Egy hónapja merült fel először, hogy az olasz többségi tulajdonos Dunaújvárosba akarja költöztetni a kispesti klubot.

Címlapról ajánljuk

Árokszállási Zoltán: hamarosan felpöröghet a magyar gazdaság

Az MBH Bank elemzői szerint 2024 második felében felpöröghet a magyar gazdaság, bővülhet a fogyasztás, így részben ennek köszönhetően a GPD növekedése éves átlagban elérheti a 2,7 százalékot - mondta az InfoRádiónak az MBH Elemzési Centrum vezetője.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×