eur:
396.76
usd:
359.46
bux:
72075.48
2024. szeptember 10. kedd Hunor, Nikolett

Csonttörőt szűk egy perc alatt kiütötték

Nagy János kiütéses vereséget szenvedett az argentin Jorge Rodrigo Barriostól a Boksz Világszervezet (WBO) nagypehelysúlyú címmérkőzésén, Los Angelesben.

Noha a tizenkét menetesre tervezett összecsapás elején Nagy János fejen és testen is tisztán megütötte ellenfelét, a küzdelem már a 49. másodpercben eldőlt, Barrios ugyanis az első adandó alkalommal törlesztett, előbb egy jobbegyenessel bemérte a távolságot, majd két egymást követő, bordára irányzott balhoroggal a padlóra küldte a magyar bokszolót.

Nagy János térdre rogyott, és kiszámolták őt. Az AP beszámolója szerint a Staples Center 10 ezer nézőjének nem igazán tetszett a produkció, kifütyülte "Csonttörőt".

Nagy pályafutása 25. profi mérkőzésén szenvedte el első vereségét, és vélhetően az esélyt, hogy a súlycsoport legjobbjai között emlegessék a nevét. Jorge Rodrigo Barrios immáron második alkalommal védte meg WBO-címét, mérlege 46 győzelem, 2 döntetlen és 1 vereség.

A győztes maga is meglepődött, hogy ilyen hamar befejeződött a mérkőzés.

"Az első ütésem még nem volt igazán erős, a másodiktól dőlt ki. Szinte alig akaszkodtunk össze, és máris padlóra került" - mondta Barrios.

"Soha nem találtak el így ezelőtt. Egyszerűen kiütötte belőlem a levegőt. Folytatni akartam a küzdelmet, de nem tudtam" - összegezte a történteket Nagy János.

Címlapról ajánljuk
Nagy Márton: nem fordulatra van szükség, hanem finomhangolásra
Aréna

Nagy Márton: nem fordulatra van szükség, hanem finomhangolásra

A gazdaságpolitika előtt álló feladatokról, a békeköltségvetés lényegéről, a várható gazdasági növekedésről és a minimálbérről is beszélt Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter az InfoRádió Aréna című műsorában, de kitért a jegybankelnök kritikáira és a leendő gazdasági csúcsminiszter szerepére is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.10. kedd, 18:00
Sayfo Omar
a Migrációkutató Intézet kutatásvezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 9. 20:17
×
×
×
×