eur:
394.05
usd:
365.7
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Börtönbüntetést kapott a világklasszis bokszoló

Gondatlan autóvezetéssel okozott súlyos testi sértés miatt 15 hónapos börtönbüntetést kapott Naseem Hamed egykori profi ökölvívó világbajnok.

A jemeni születésű angol klasszis bűnösnek vallotta magát, és ezek után pénteken hirdették ki az ítéletet. Mellékbüntetésként szabadulása után négy évig nem kaphat jogosítványt.

A 32 éves Hamed tavaly áprilisban Sheffield mellett 325 ezer fontot érő McLaren-Mercedesével két autóba rohant bele. A balesetben az egyik gépkocsi vezetőjének a lába és mindkét karja eltörött.

A volt pehelysúlyú világbajnok utoljára 2002. május 18-án bokszolt, de akkor kifütyülték, miután vitatható módon nyert a spanyol Manuel Calvo ellen Londonban. Tavaly ugyanakkor bejelentette, hogy idén visszatér a ringbe.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×