eur:
394.76
usd:
356.82
bux:
72283.73
2024. szeptember 9. hétfő Ádám

Gera ismét a Fradiban!

Gera Zoltán, a West Bromwich Albion magyar labdarúgója vasárnapig korábbi klubjánál, a Ferencvárosnál készül. Ez nem jelenti azt, hogy a válogatott játékos visszatérne korábbi klubjába, csupán a válogatott edzőtáboráig készül a Fradival.

Gera Zoltán saját internetes honlapján közölte, hogy nagyon örül a lehetőségnek, mert így a válogatott edzőtáboráig formában maradhat.

A 27 éves válogatott játékost könnyedén elengedte angol együttese, a West Bromwich Albion, hiszen a Premier League vasárnap befejeződött. A WBA a 19. helyen végzett, ezzel kiesett az élvonalból.

"Gellei Imrével korábban dolgoztunk együtt az utánpótlás válogatottnál, aztán a nagyválogatottnál, így egyértelmű volt, hogy őt kérem meg arra, hogy biztosítson számomra lehetőséget. Várom már az első edzést, hiszen biztosan jó lesz találkozni azzal a néhány játékossal, aki még maradt az egykori csapatból" - nyilatkozta Gera Zoltán.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
Amerikai elnökválasztás 2024: Donald Trump kíméletlen börtönbüntetéssel fenyegetőzött

Amerikai elnökválasztás 2024: Donald Trump kíméletlen börtönbüntetéssel fenyegetőzött

Donald Trump volt amerikai elnök szombaton büntetőeljárással és hosszú távú börtönnel fenyegette meg azokat a választási és politikai tisztviselőket, akik szerinte csalhatnak a 2024-es választásokon. A republikánus elnökjelölt közölte: győzelme esetén "a gátlástalan magatartást tanúsítók felkutatására, elfogására és büntetőeljárás alá vonására olyan szinten fog sor kerülni sajnos, amilyenre még soha nem volt példa hazánkban."

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 9. 08:19
×
×
×
×