eur:
393.85
usd:
368.95
bux:
65251.93
2024. április 19. péntek Emma

Nagy pénteket tartanak a Bajnokok Ligája elődöntősei

A labdarúgó Bajnokok Ligája-elődöntőben érdekelt csapatok közül három is péntek este lép pályára, a Barcelona és a Villarreal éppen egymás ellen. Nem vár könnyebb mérkőzés a Milanra sem: városi rangadót vív az Interrel szemben.

A milánói rangadó tétje a második hely megszerzése. Ennek azért van jelentősége, mert az ezüstérmesnek nem kell selejtezőt vívnia a Bajnokok Ligája következő igényében.

Öt fordulóval a bajnokság vége előtt egyik csapatnak sincs komoly esélye a Juventus utolérésére: a Milan hét, az Inter kilenc ponttal van lemaradva a címvédő mögött.

A rangadó a kék-feketék számára fontosabb, hiszen ők a Villarreallal szemben kiestek a Bajnokok Ligájából. Ezt a szurkolók igencsak rosszul viselték: megtámadták a csapat játékosait.

A gyenge szereplés nyomán egyre több hír jelenik meg arról, hogy az Inter tulajdonosa, Massimo Moratti eladná a csapatot, amennyiben megfelelően tőkeerős vevő jelentkezik.

Rangadó a Nou Campban

A Bajnokok Ligája elődöntőjének két spanyol csapata egymás ellen játszik: a listavezető Barcelona a nyolcadik helyen álló Villarrealt fogadja a bajnokság 33. fordulójában.

Frank Rijkaard, a Barcelona edzője továbbra sem számíthat fiatal argentin klasszisára, Lionel Messire. A csapatkapitány, Carles Puyol sem játszhat, mivel az előző fordulóban, a Santander ellen kiállították.

A párosítás akár a BL párizsi döntőjében is megismétlődhet, ezt a Barcelonával szemben a Milan, a Villarreallal szemben az Arsenal igyekszik megakadályozni.

Utóbbi gárda csak szombaton lép pályára, amikor Gera Zoltán csapatát, a West Bromwich Albiont fogadja a Highburyben.

Címlapról ajánljuk
Orbán Viktor: eljött az idő, hogy Budapest után Brüsszelben is megmentsük a szabadságot

Orbán Viktor: eljött az idő, hogy Budapest után Brüsszelben is megmentsük a szabadságot

"Amíg nemzeti kormány lesz, Magyarország nem lép be az ukrajnai háborúba senkinek az oldalán" - jelentette ki a Fidesz EP-kampánynyitó rendezvényén pénteken Orbán Viktor pártelnök. "No migration, no gender, no war" - adta ki a hármas jelszót.

Kaiser Ferenc: a mérsékelt izraeliek nem Iránt féltik, hanem az amerikai fegyvercsomagot

Hírügynökségi jelentések szerint az izraeli hadsereg csapást mért több célpontra Iránban, de ezt Izraelben hivatalosan nem erősítették meg. Irán azt közölte, hogy a légvédelme működésbe lépett, és az okozott robbanásokat a közép-iráni Iszfahán körzetében. Kaiser Ferenc, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense szerint ez izraeli jelzés, figyelmeztetés volt Iránnak a hétvégi zsidó állam elleni támadása után.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×