eur:
393.99
usd:
367.78
bux:
0
2024. április 25. csütörtök Márk

A rutinos futballistákra építene Bozsik és Détári

A magyar labdarúgó-válogatott új szakvezetése, Bozsik Péter szövetségi kapitány és Détári Lajos szövetségi edző a rutinos játékosokra építené csapatát. A szakemberek először május 14-én találkoznak a kerettel.

Bozsik Péter szövetségi kapitány és Détári Lajos szövetségi edző a Magyar Labdarúgó Szövetség elnökségi ülésén ismertette a válogatottra vonatkozó terveiket.

A szövetségi kapitány azt mondta: 30-35 fős keretet alakítanak ki, amelyben főleg a tapasztaltabb futballistákra számítanak, noha elismerik az utánpótlás-válogatott játékosok Eb-selejtezőkön nyújtott nagyszerű teljesítményét.

A szakvezetés először május 14-én, Dunavarsányban háromnapos edzőtábor keretében szeretne találkozni a válogatott játékosokkal.

Május 30-án Manchesterben az angol válogatottal találkozik a magyar nemzeti együttes, de a két szakember azt kérte az elnökségtől, hogy május 24-én egy világbajnoki résztvevővel mérkőzhessen a magyar csapat.

Augusztus 16-án, Grazban Ausztria lesz az ellenfél, ezt megelőzően négy nappal pedig egy skandináviai ország válogatottjával szeretne játszani Bozsik Péter, mert szeptember elején Norvégia legjobbjaival szemben kezdi meg az Eb-selejtezőket a magyar válogatott.

A norvégok után - sorrendben - Bosznia-Hercegovina, Törökország és Málta együttese következik a kvalifikációs sorozatban.

A tervek szerint november 15-én, hazai pályán komoly riválissal zárná idei programját a válogatott.

Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 25. 06:13
×
×
×
×