eur:
393.83
usd:
365.43
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Montoya a szezon végén dönt a folytatásról

Juan Pablo Montoya, a McLaren pilótája csak az idény végén dönti el, hogy melyik Forma-1-es istállónál folytatja pályafutását.

"Egyelőre csak a versenyekre, most éppen a vasárnapi futamra koncentrálok, semmi más nem érdekel" - fogalmazott a kolumbiai versenyző az Ausztrál Nagydíj előtt rendezett sajtókonferenciáján.

Montoya szerződése az év végéig szól, és Ron Dennis csapatfőnök már korábban jelezte neki, hogy valószínűleg nem él opciós jogával a 2007-es szezonra.

Az elmúlt hetekben a sajtó többször is arról cikkezett, hogy rossz a hangulat a McLarennél, és egyáltalán nem felhőtlen a viszony a pilóták és Ron Dennis között. Az wokingiak első embere ugyanakkor az elmúlt napokban dicsérte Montoya felkészülési módszereit és az elszántságát is.

Norbert Haug, a résztulajdonos-motorszállító Mercedes sportigazgatója korábban úgy nyilatkozott, hogy a spanyol Fernando Alonso érkezése ellenére is megtartanák a finn Kimi Räikkönent, akit több rivális csapat is csábít.

"Mindenfélét beszélnek: azt mondják, hogy Kimi Räikkönen a Ferrarihoz, vagy a Renault-hoz megy. Sőt azt is hallottam: a BMW is szóba jöhet. Alonso viszont biztosan a McLarené lesz. Egyszóval lesz mozgás és biztos akad számomra is hely a Forma-1-ben" - jegyezte meg Montoya.

A kolumbiai versenyző iránt állítólag a Red Bull érdeklődik a legintenzívebben, de más csapatokkal is tárgyal.

Montoya az idénynyitó Bahreini Nagydíjon ötödik, legutóbb Malajziában pedig negyedik lett. A melbourne-i futamon a dobogóra kerülés a mclarenes pilóta célja.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
Külső segítséggel pörgetnék fel az ukrán fegyvergyártást, Oroszország elleni háborúhoz fegyverkezik a NATO-tagállam – Háborús híreink pénteken

Külső segítséggel pörgetnék fel az ukrán fegyvergyártást, Oroszország elleni háborúhoz fegyverkezik a NATO-tagállam – Háborús híreink pénteken

Kijevnek több fegyverre van szükség, Lengyelország és Ukrajna ezért azt tervezi, hogy közös fegyvergyártó vállalatokat létesítenek a két ország területén - jelentette be Denisz Smihal ukrán kormányfő csütörtökön Varsóban, a lengyel hivatali partnerével közös sajtóértekezleten. Martin Herem, az észt fegyveres erők főparancsnoka bejelentette, országának két év alatt meg kell kétszereznie a védelemre fordított összegeket, hogy elegendő lőszert halmozhasson fel ahhoz, hogy döntő vereséget mérjen egy orosz inváziós erőre – írja a Reuters. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×