eur:
394.26
usd:
370.41
bux:
65674.41
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma

Kispadra ül Sopronban a lábtörésre biztató edző?

László Csaba is esélyes a Sopron labdarúgócsapatának vezetőedzői posztjára. A Ferencvárostól novemberben menesztett edző májusban a Magyar Kupa-döntőben - sajtóbeszámolók szerint - még arra biztatta játékosait, hogy törjék el a soproniak lábát.

Az nb1.hu internetes futballújság információi szerint Détári Lajos mellett a Ferencvárostól novemberben menesztett László Csaba is esélyes a Sopron labdarúgócsapatának vezetőedzői posztjára. Maga a szakember is megerősítette a lapnak, hogy tárgyal a Sopron tulajdonosával, Vizer László Máriusszal.

László Csaba májusban éppen a Sopron elleni Magyar Kupa-döntőben tanúsított sportszerűtlen viselkedése miatt kapott a szövetségtől és az FTC-től is egy-egymillió forintos büntetést. Sajtóértesülések szerint a rendkívül feszült hangulatú összecsapáson László Csaba a keménység határain is túlmenő agresszivitást várt el a Ferencváros játékosaitól. Az edző tagadta a vádakat.

A fővárosi csapat nyolc emberrel fejezte be, és 5-1-re elveszítette a meccset, majd Lipcsei Péterék nem jelentek meg az éremosztáskor. A durva sportszerűtlenségekért az FTC-t kizárták a Magyar Kupa mostani szezonjából, László Csabának pedig a pénzbüntetésen túl távoznia kellett a magyar válogatott másodedzői posztjáról.

A Sopron kispadja azzal üresedett meg, hogy a múlt kedden Selymes Tibor helyére kinevezett Nagy Tamás csütörtökön távozott a csapattól, miután nem volt hajlandó végrehajtani a tulajdonos utasítását. Vizer László Máriusz arra kötelezte volna a szakvezetőt, hogy tegye ki az együttes keretéből Bagoly Gábor csapatkapitányt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×