eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

12 év után visszatér az amerikai teniszlegenda

Andre Agassi ismét megsérült, így nem léphet pályára az e heti, San Jose-i tenisztornán. A csütörtökön 47. születésnapját ünneplő John McEnroe viszont visszatér: az amerikai szurkolók párosban a svéd Jonas Björkman oldalán láthatják.

Újra megsérült az amerikai Andre Agassi, így le kellett mondania szereplését a San Jose-i tenisztornán. A 35 éves amerikai klasszis egy korábbi problémája miatt csak a két héttel ezelőtti, Delray Beach-i viadalon kezdte az idényt, most azonban újra rakoncátlankodik a háta. Agassi korábban ötször nyerte meg a San Jose-i versenyt.

A kaliforniai város teniszrajongói így sem maradnak hazai sztár nélkül: a csütörtökön 47. születésnapját ünneplő John McEnroe 12 év szünet után visszatér hivatalos ATP-versenyen. A játékos a svéd Jonas Björkman oldalán párosban indul, az első meccsüket szerdán játsszák.

McEnroe egyesben négyszer nyerte meg a US Opent és háromszor lett Wimbledon bajnoka. Egyéniben 76, párosban pedig 69 tornagyőzelmet aratott. Visszavonulása előtti utolsó mérkőzését 1994 februárjában, Rotterdamban játszotta. A világranglista egykori éllovasa San Joséban egyesben ötször, párosban pedig nyolcszor győzött.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×