eur:
394.22
usd:
371.3
bux:
0
2024. április 16. kedd Csongor

Bravúros Vasas-győzelem a Dubrovnik ellen

A Vasas meglepően simán, 10-6-ra nyert a favoritnak tartott horvát Jug Dubrovnik ellen a Komjádi uszodában a férfi vízilabda Euroliga csoportmeccseinek második fordulójában.

Földi László, a piros-kékek edzője az InfoRádióban néhány nappal ezelőtt azt mondta, hogy már egy szerény, egygólos sikernek is nagyon örülne a horvát sztárcsapat ellen. A Vasas legeredményesebb játékosa Steinmetz Ádám volt három góllal.

Az emberelőnyös helyzeteiket rendre eltékozló Jug Dubrovnikkal szemben 2-0-ra, majd 4-1-re elhúzott a magyar kupagyőztes. A folytatásban sem igazolta hírnevét a horvát gárda, amely kifejezetten gyengén, a Vasas ugyanakkor igen jól vízilabdázott, folyamatosan őrizte 2-3 gólos előnyét, majd 9-6 után még egyszer betalálva váratlanul fölényes, de teljes mértékben megszolgált győzelmet aratott.

A francia Marseille elleni 10-8-as és a mostani siker után mindkét hazai mérkőzését megnyerve várhatja az angyalföldi alakulat a jövő év eleji folytatást. Legközelebb január 14-én a görög fővárosban, a csoport negyedik tagjánál, az Olympiakosz Pireusznál vendégeskedik.

A LEN Kupában bekerült a negyeddöntőbe a Ferencváros. A zöld-fehérek a nyolcaddöntő visszavágóján ugyan 14-12-re kikapotak a Duisburg otthonában, de 22:21-es összesítéssel búcsúztatták a német csapatot.

A Szeged 10-3-ra veszített az orosz Dinamo Moszkva
vendégeként, így kettős vereséggel kiesett.

Címlapról ajánljuk
Egeresi Zoltán az Arénában: súlyos üzenetet kapott Erdogan, de a hatalma nincs veszélyben

Egeresi Zoltán az Arénában: súlyos üzenetet kapott Erdogan, de a hatalma nincs veszélyben

Recep Tayyip Erdogannak ez lehet az utolsó ciklusa államfőként, hiszen a török alkotmány szerint nem indulhat több alkalommal a pozícióért. 2028-tól valóban új elnöke lesz Törökországnak? Erről, valamint a március 31-i önkormányzati választások jelentőségéről is beszélt Egeresi Zoltán Törökország-kutató, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem munkatársa az InfoRádió Aréna című műsorában.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.16. kedd, 18:00
Kaiser Ferenc
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×