eur:
389.49
usd:
363.16
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Johnny Depp amerikai színész távozik pere újabb tárgyalási napja után a londoni legfőbb királyi bíróságról 2020. július 28-án. Depp rágalmazásért indított pert a The Sun brit napilap kiadói csoportja, a News Group Newspapers és a bulvárlap felelős szerkesztője, Dan Wootton ellen egy 2018-ban közölt cikkért, amely szerint a színész bántalmazta korábbi feleségét, Amber Heard amerikai színésznőt.
Nyitókép: MTI/EPA/Vickie Flores

Kínos ok miatt lett botrány a sztárzenekar budapesti fellépéséből - pedig Árpa Attila is készült a bulira

Alig egy órával a koncert megkezdése előtt mondták le a Hollywood Vampires zenekar budapesti fellépését. MOstanra kiderült, hogy miért.

Kedden elmaradt a Papp László Sportarénában a Johnny Depp és Alice Cooper zenekara, a Hollywood Vampires fellépése.

Az hamar kiderült, hogy a közismert színésszel történt valami, de nem lehetett tudni, hogy pontosan micsoda. Mára kiderült, hogy Johnny Depp annyira berúgott, hogy nem tudott színpadra állni - írja a Blikk.

Még orvost is kellett hívni a szállodába.

A lap információja szerint "minden elő volt készítve, a színpad állt, a háttérstáb is készen állt a bulira. Fel sem merült, hogy baj lehet, főleg, hogy a zenekar tagjai a délutánra beütemezett hangbeállást is megcsinálták. Senki nem gondolt bele többet abba sem, hogy Johnny Depp ezen nem vett részt, az ő mikrofonját is beállította egy munkatárs, de ez az ilyen sztároknál nem szokatlan" – magyarázta a hírforrás.

A bennfentes szerint Depp "túltolta a rocksztárságot".

Pedig számos magyar celeb is készülődött, köztük Árpa Attila is.

Mindenesetre a szervezők a jegyekről annyit közöltek: dolgoznak az ügyön és "az információkat hamarosan megosztják a közönséggel". Johnny Depp amúgy azóta távozott Budapestről.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
Vasarely 50 évvel megelőzte a korát - Interjú Pierre Vasarelyvel

Vasarely 50 évvel megelőzte a korát - Interjú Pierre Vasarelyvel

Az V. Műtárgybefektetési Konferencia alkalmából Budapestre érkezett Pierre Vasarely, a Fondation Vasarely elnöke. Victor Vasarely örökösét, erkölcsi jogtulajdonosát és életművének gondozóját Zachar Veronika és Kollmann Szilvia, a műtárgy.com-tól kérdezték nagyapjáról, 2019-ben megjelent családregényéről, magyarországi kapcsolatairól, az Alapítvány működéséről, továbbá a jövőbeli terveiről.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×