eur:
389.15
usd:
363.49
bux:
68159.07
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Nyitókép: Instagram

Magyar sportoló az igazi Barbie: a WNBA-sztár kiköpött mása a babának

Juhász Dorka a Minnesota Lynx csapatának játékosa, rajongóinak egy része szerint olyan, mintha Barbie öltött volna testet a sportolónő képében.

Az idei mozis év egyik legfontosabb eseménye a Barbie címet viselő élőszereplős film bemutatója: a magyar mozikba is a héten kerül a film, amelyben Margot Robbie színésznő alakítja a Mattel kultikus babáját, Ken megtestesítője pedig Ryan Gosling.

A film körülötti hírverés túlzás nélkül hosszú hónapok óta tart, filmelőzetes rég vert akkora vihart, mint a Barbie-é, és a főszereplőkről készült első fotók is futótűzként terjedtek az interneten.

A film - melynek bemutatója szinte egybeesek a hollywoodi színészcéh meghirdette sztrájkkal - különleges eseményekben is bővelkedik.

Ha a filmre vagy annak szereplőire keresünk rá a Google-ön, rózsaszín és speciális effektekkel tarkított találati oldalra kerülünk.

Emellett két szerencsés, akik a július 17-i határidőig jelentkeztek az AirBnb-n meghirdetett nyereményjátékba, eltölthet egy estét Barbie malibui villájában.

A film kapcsán rengeteg érdekességről cikkeztek már a lapok: többek közt arról is, hogy a Greeta Gerwig rendezte mozi miatt átmenetileg hiánycikké vált az a rózsaszín árnyalatú festék, amely a színét adja a baba tárgyainak, de a film előzetesének egy pillanatát is millióan elemezték.

Egész pontosan azt, amikor Barbie kilép pomponnal díszített papucsából, Margot Robbie pedig ehhez épp olyan ívben hajlította meg talpát, amilyenben a műanyag baba lába ível.

Van egy magyar vonatkozása is Barbie-nak: ő nem más, mint a magyar kosaras, a pécsi Juhász Dorka, aki a Minnesoty Lynx csapatában, a WNBA-ben játszik egyetlen magyarként. Instagramja tanúsága szerint pedig maga is lehetne Barbie. Egy nap alatt több mint 12 ezer kedvelést gyűjtött az a képsorozata, amelyet az Instagramon osztott meg követőivel: tiszta rózsaszínbe öltözve, hosszú, szőke hajjal valóban tagadhatatlanul a játékbabát idézi fel.

Követői megjelölték Margot Robbie Instagramját is a fotó alatt: ki tudja, talán a színésznőhöz is eljut, hogy van valaki, aki feltehetően ikonikussá váló szerepére emlékeztet mindenkit.

Címlapról ajánljuk
Elindultak az ellenőrzések az egészségügyben: mást várnak a háziorvosok, és mást a kamara

Elindultak az ellenőrzések az egészségügyben: mást várnak a háziorvosok, és mást a kamara

A háziorvosok kollegiális vezetője, Békássy Szabolcs azt mondta az InfoRádióban, hogy a Belügyminisztérium által nemrég elrendelt ellenőrzések célja hosszú távon nem a bírságolás, hanem egy átfogó kép kialakítása az egészségügyi ellátórendszer humánerőforrás helyzetéről. A Magyar Orvosi Kamara főtitkára pedig arról beszélt, hogy főként financiális okai lehetnek a nem megfelelő hatékonyságú kórházi munkavégzésnek.

Továbbra is az InfoRádió szólhat a Budapest 88,1 MHz-es frekvencián

Egyedüli pályázóként az InfoRádió Kft. nyerte meg a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa (NMHH) által a Budapest 88,1 MHz-es frekvencia használatára kiírt rádiós pályázatot, így a médiaszolgáltató szeptember 1-je után is folytathatja működését – közölte a hatóság.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
Szijjártó Péter: a NATO átlépte a vörös vonalat!

Szijjártó Péter: a NATO átlépte a vörös vonalat!

„A NATO átlépte a vörös vonalat!” – ezzel a címmel tett ki Facebook-oldalára rövid videót Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter. A bejelentkezés elsősorban a NATO által előkészített, 100 milliárd dolláros, Ukrajnának szánt támogatási csomagról szólt, melyet a katonai szövetség a következő 5 évre tervez elosztani.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×