eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Nemcsák Károly Konrád szerepében a Gyertyák csonkig égnek című színdarab fotóspróbáján a budapesti József Attila Színház Stúdiójában 2018. október 9-én. Márai Sándor azonos című művének színpadi adaptációját Csiszár Imre rendezésében október 12-én mutatják be.
Nyitókép: MTI Fotó: Mónus Márton

Nemcsák Károly visszavonul az igazgatói pozícióból

Amint lejár igazgatói megbízása a József Attila Színházban, már csak hivatásának kíván élni a Jászai-díjas művész.

A Hirado.hu foglalta össze azt a Nemcsák Károllyal készült portréinterjút, amelyet a Jászai-díjas színész, a József Attila Színház igazgatója adott a közmédiának.

Ebben Nemcsák Károly kijelentette, amint igazgatói megbízatása lejár, visszavonul, csak játszani fog, "terápiás" jelleggel, és a foci is marad - 1981 óta futballozik a színészválogatottban.

"Az életem nagy részét színészként töltöttem. Egykori tanárom, Békés András mindig azt mondta, hogy ez egy hosszútávú pálya, amit az ember halála napjáig tanul. Magamban már eldöntöttem, és remélem, lesz erőm is megtenni, hogy a harmadik ciklusom után visszavonulok mint igazgató. Ez nem jelenti azt, hogy színészként ne dolgoznék tovább” - mondta.

Jelenleg a színházi vezetés mellett - harmadik ciklusát tölti - a Portugál című vígjátékban játszik is, egy kocsmárost alakít.

A József Attila Színház épülete egyébként bővül és korszerűsödik is.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×