eur:
388.67
usd:
360.52
bux:
68566.29
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett
Nyitókép: Wikipédia/White House

Nagyágyúk készítenek életrajzi filmet Michael Jacksonról

A Michael Jackson iránti érdeklődés a 2009-ben bekövetkezett halála óta eltelt több mint egy évtizedben sem lankadt, a Broadwayn például új musical fut az életéről.

Michael Jacksonról készít életrajzi filmet a Bohém rapszódia producere, Graham King. A forgatókönyvet az Oscar-díjas Gladiátort jegyző John Logan írja.

A Lionsgate stúdió hétfői közleménye szerint a Michael című produkció "az összetett személyiség mély ábrázolására törekszik, hogy bemutassa, hogyan vált belőle a pop királya". A filmben legfontosabb fellépéseit, előadóművészetének alkotói fázisait és személyes életét is a nézők elé tárják.

A producerek között szerepel King mellett John Branca és John McClain is, akik Michael Jackson hagyatékának gondozói.

"1981-ben találkoztam először a Jackson családdal, és nagy megtiszteltetés számomra, hogy az örökségüket a filmvászonra vihetem. A Dodger Stadionban a Victory Tourt nézve el sem tudtam volna képzelni, hogy majdnem 38 évvel később az a kiváltság ér, hogy részese lehetek ennek a filmnek" - mondta King.

A Michael Jackson iránti érdeklődés a 2009-ben bekövetkezett halála óta eltelt több mint egy évtizedben sem lankadt, a közelmúltban kezdték játszani a Broadwayn az MJ: The Musical című darabot.

Az HBO 2019-ben bemutatott dokumentumfilmje, a Neverland elhagyása újra felelevenítette a sztárral szemben felmerült gyermekmolesztálási vádakat, amelyek alól 2005-ben felmentették. A filmben a vádakat megfogalmazó két férfi keresetét ugyan elutasították, de fellebbeztek a bíróság döntése ellen.

Branca és McClain irányítása alatt a Jackson-hagyaték az elmúlt 11 évben 2,5 milliárd dollár bevételt hozott, és Jackson minden évben a legjobban kereső elhunyt híresség maradt, amióta 50 évesen, egy propofol nevű klinikai anesztetikum túladagolása miatt meghalt.

A film rendezőjét és szereposztását még nem hozták nyilvánosságra.

Címlapról ajánljuk

Az új programjáról dönt a CDU – Angela Merkelnek csak a szelleme kísért a kongresszuson

A korábban kiszivárgott tervezet szerint több területen is szembe megy a korábbi merkeli politikával a német Kereszténydemokrata Unió (CDU) új programja, amelyet a küldöttek fogadnak el a párt hétfőn kezdődött háromnapos kongresszusán. A tanácskozáson nincs is jelen a korábbi pártelnök- kancellár, de a kongresszusra korábbi politikája közvetve mégis rányomta bélyegét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
Kulcsfontosságú szint alatt a forint

Kulcsfontosságú szint alatt a forint

Pénteken az amerikai munkaerőpiaci adatok a forint piacán is nagyobb kilengéseket okoztak, ezt követően hétfő reggel egyelőre erősödésben van a magyar fizetőeszköz a vezető devizákhoz képest a reggeli enyhe gyengülés után. Gazdasági események szempontjából különösen a csütörtöki és pénteki nap hozhat nagyobb mozgásokat a forint piacán, ugyanis fontos magyar államháztartási és inflációs adatok kerülnek majd publikálásra. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×