eur:
394.33
usd:
370.1
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma

Cserhalmi György nem térhet vissza a színpadra a tervezett időben

Lapértesülés szerint nem térhet vissza a színpadra a tervezett időpontban Cserhalmi György.

Továbbra sem tér vissza a színpadra Cserhalmi György. A hetvenéves színészről néhány héttel ezelőtt közölte a Bors, hogy javuló egészségi állapotára való tekintettel a Nemzeti Színház számít rá a 2018/2019-es évadban. A legfrissebb információnk szerint azonban to­vábbra sem láthatjuk a színpadon a kiváló művészt, és társulati tag sem lesz. Ezt igazolja az is, hogy neve és képe már nem szerepel a társulati tagok között.

– Tudomásom szerint nem lesz a következő évadban a színház tagja, és a korábbi hírekkel ellentétben, Vidnyánszky Attila nagyszabású, Az ember tragédiája című előadásában sem lesz benne Luciferként, helyette a színház öt fiatal színésze alakítja a figurát az októbertől látható darabban – mesélte a teátrumhoz közelálló forrás.

Rendezőként azonban továbbra is számítanak a sztárra, 2019 áprilisában készül bemutatni Örkény István Macskajáték című drámáját Udvaros Dorottya és Bánsági Ildikó főszereplésével.

Cserhalmi térd- és gerincműtéten esett át, és bár az operáció sikeres volt, tavaly év végén nem tudta elkezdeni az Úri muri próbáit.

A Bors megkereste a színészt, aki derűsen fogadta hívásukat, ám nem akart hozzászólni a témához.

Mint mondta: most nyaralok és babázni szeretnék.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×