eur:
393.31
usd:
367.84
bux:
67167.93
2024. április 26. péntek Ervin

Mariah Carey nyolc Grammy-díj jelölést kapott

Nyolc kategóriában jelölték Mariah Carey-t Grammy-díjra. Az idei jelöléseket csütörtökön ismertették New Yorkban. A győztest jövő februárban hirdetik ki.

Mariah Carey The Emancipation of Mimi című albumának köszönhetően lett jelölt az összes fontosabb díjra. A lemez We Belong Together című dalát az év felvétele és az év dala díjra jelölték, és az év albuma elismerésre esélyes a lemez is. Az énekesnő ezen kívül versenyben van a legtöbb rhythm and blues kategóriában is.

Többszörös jelölt a februári díjkiosztóra Paul McCartney, a U2 együttes, Alicia Keys, Gwen Stefani, Bruce Springsteen és a 50 Cent. A legjobb rock album díj esélyese a Rolling Stones ősszel megjelent lemeze is.

A nagy öregek közül a jelöltek között szerepel Robert Plant, a 90 éves Les Paul, illetve Neil Young, Stevie Wonder, Bob Dylan és Eric Clapton. A fiatalabb generációt egyebek között a Coldplay, az Audioslave, a Black Eyed Peas, a Foo Fighters, a Destiny's Child, a Gorillaz, a Franz Ferdinand, Kanye West, Eminem, John Legend és a Common képviseli.

A 108 kategória díjait 2006. február 8-án, többórás showműsor keretében adják át a Los Angeles-i Shrine Auditoriumban.

Címlapról ajánljuk
Már az egészségügyi rendszereket is veszélyeztetik a kiberbűnözők

Már az egészségügyi rendszereket is veszélyeztetik a kiberbűnözők

A pénzügyi szektor sokkal jobban fel van készülve a különféle kibertámadásokra, mint az egészségügyi szolgáltatók – mondta az InfoRádióban Palicz Tamás egészségügyi kiberbiztonsági szakértő. Arról is beszélt, hogy az utóbbi időben előfordult, hogy bizonyos támadások után teljesen újra kellett szervezni egy-egy kórház vagy egyes estekben egy teljes régió működését.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×