eur:
391.1
usd:
366.24
bux:
68142.02
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti
Az Oscar-díjak átadási ünnepségére készülnek a Los Angeles-i Hollywood Boulevardnál, a Dolby Színház környékén 2020. február 5-én.
Nyitókép: MTI/Chris Pizzello/Invision/AP/Invision/Chris Pizzello

Pofonbiztos válságforgatókönyvvel készülnek az Oscar-gála szervezői

Egy váratlan események kezelésére felállított csapat is készültségben áll majd az idei Oscar-díjátadón.

Bill Kramer, az amerikai filmakadémia vezetője azt is elmondta, hogy a stáb "számos forgatókönyvet" készített a 95. Oscar-gálára, amelyet helyi idő szerint március 12-én, vasárnap rendeznek meg Los Angelesben. A műsor házigazdája Jimmy Kimmel lesz.

A filmakadémia idén azért döntött egy válságstáb bevetése mellett, mert tavaly készületlenül érte, amikor

Will Smith az élő adásban felpofozta Chris Rockot, a gála házigazdáját.

Smith azzal magyarázta tettét, hogy a műsorvezető ízléstelen tréfát sütött el a felesége, Jada Pinkett Smith rovására. A pofozkodó színészt tíz évre kitiltották a filmakadémia minden rendezvényéről.

Kramer a Time magazinnak azt is elmondta: bíznak Kimmel gazdag műsorvezetői tapasztalatában, úgy gondolják, képes kezelni a váratlan szituációkat is.

A február elején az Oscar-jelöltek számára rendezett fogadáson Janet Yang, a filmakadémia elnöke elismerte, hogy a testület nem reagált megfelelően a Smith-ügyre.

Címlapról ajánljuk
Nagy Sándor Gyula: latinos hiszti miatt tűnt el négy napra a spanyol kormányfő

Nagy Sándor Gyula: "latinos hiszti" miatt tűnt el négy napra a spanyol kormányfő

Nem mond le hivataláról Pedro Sánchez spanyol miniszterelnök, aki azt követően helyezte kilátásba távozását, hogy felesége ellen vizsgálat indult egy korrupciós ügyben. Nagy Sándor Gyula, a Budapesti Corvinus Egyetem egyetemi tanára szerint ez az ügy egy tízéves, a kormányfő és családja számára rendkívül megterhelő folyamat egyik állomása, ezért négy napra el is csendesedett az ország vezetője.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
Záporoznak a fontos adatok - Ütik a tőzsdéket

Záporoznak a fontos adatok - Ütik a tőzsdéket

Európában a Volkswagen kedvezőtlen számait követően az autógyártók vezették az esést, ezt követően pedig az amerikai tőzsdék is egyre nagyobb mínuszban vannak a vártnál kedvezőbb béradatok publikálását követően. A befektetők eközben már a piaczárást követő gyorsjelentésekre is figyelnek a holnapi kamatdöntés előtt: az Amazon, az MAD, és a Supermicro egyaránt a keddi zárást követően teszi közzé legfrissebb számait.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×