eur:
393.28
usd:
367.71
bux:
65939.07
2024. április 24. szerda György
Deutsch Tamás, a Fidesz-KDNP európai parlamenti (EP-) delegációvezetője sajtótájékoztatót tart az Európai Parlament migrációs állásfoglalásáról, a Képviselői Irodaházban, Budapesten 2020. december 19-én. Fokozatosan, kíméletlen következetességgel folyik a Soros-terv végrehajtása az európai és a magyar baloldal aktív közreműködésével - jelentette ki Deutsch Tamás.
Nyitókép: MTI/Mohai Balázs

Deutsch Tamás: a magyar baloldal EP-képviselői tartózkodjanak a hazugságoktól!

Emlékeztetett, hogy a héten lesz az április 3-ai országgyűlési választás előtti utolsó európai parlamenti plenáris ülésszak Strasbourgban.

A Fidesz-KDNP európai parlamenti delegációvezetője felszólította a magyar baloldal európai parlamenti képviselőit, tartózkodjanak a hazugságoktól, ne veszélyeztessék magyarok millióinak biztonságát felelőtlen nyilatkozataikkal.

A politikus hétfői videónyilatkozatában emlékeztetett, hogy a héten lesz az április 3-ai országgyűlési választás előtti utolsó európai parlamenti plenáris ülésszak Strasbourgban.

Megszokhattuk már, hogy a magyar választási kampányok idején a magyar baloldal "az európai parlamenti hazugságáradatot turbófokozatba kapcsolja" - mondta.

Ezen a héten is arra készülnek "a Gyurcsány-Márki-Zay-féle baloldal" EP-képviselői - "Dobrevék, Ujhelyiék, Cseh Katalinék" -, hogy úgy támadják, rágalmazzák Magyarországot, "ahogy csak a csövön kifér" - vélekedett.

Hazánk szomszédságában azonban háború dúl. "Egy háború idején nem babra megy a játék", meg kell őrizni Magyarország békéjét és biztonságát - jelentette ki a fideszes EP-képviselő.

Ebben a veszélyekkel terhes időben a Gyurcsány-Márki-Zay-féle baloldal EP-képviselői minden hazugsággal magyarok százezreinek ártanak - tette hozzá.

A Magyarországgal szembeni parlamenti kirohanásaik, a nyilvánvaló hazugságaik, dezinformációik és rágalmaik terjesztése, Magyarország háborúba sordódását kockáztató kezdeményezéseik, hazánk energiabiztonságát fenyegető javaslataik magyarok millióinak biztonságát veszélyeztetik - mondta.

"Ezért tisztelettel, de határozottan felszólítjuk a magyar baloldal összes EP-képviselőjét, hogy tartózkodjanak a hazugságoktól" - fogalmazott, hozzátéve: választási kampányhajrá ide, választási kampányhajrá oda, a hazugságaikkal és az össze-vissza kijelentéseikkel ne veszélyeztessék a magyarok békéjét és biztonságát.

"Elég volt a felelőtlenségükből" - mondta, arra kérve őket, hogy ne öntsék az olajat a tűzre.

Címlapról ajánljuk
Már a választók egyharmada sem szavazna a német koalícióra

Már a választók egyharmada sem szavazna a német koalícióra

Eddig sem szárnyalt a német koalíció az elmúlt egy évben végzett felmérések szerint, de most tovább csökkent a kormánypártok támogatottsága. A romló gazdasági helyzet és az ezzel kapcsolatos heves koalíciós viták szinte napról napra ássák alá a kormány népszerűségét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
Felszúrt a forint

Felszúrt a forint

A dollár gyengülésének következtében kedden érdemben erősödni tudott a forint a vezető devizákkal szemben, ezt követően szerda reggel az euróval és a dollárral szemben sem láthatunk nagyobb mozgásokat. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×