eur:
395.1
usd:
366.11
bux:
65120.83
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Moszkva, 2017. február 21.Szergej Lavrov orosz külügyminiszter a Margot Wallström svéd külügyminiszterrel közösen tartott sajtóértekezletén Moszkvában 2017. február 21-én. (MTI/EPA/Szergej Csirikov)
Nyitókép: Szergej Csirikov

Lavrov válaszolt a nyugati vádakra

Moszkva nem örül mások szerencsétlenségének - mondta.

Szergej Lavrov orosz külügyminiszter élesen elítélte azokat a nyugati vádakat, amelyek szerint Oroszország és Kína geopolitikai eszközként használják fel a koronavírus elleni oltóanyagokat, és így egyfajta hibrid "vakcinaháborút" folytatnak.

"Ez a nyugati oltási kampány problémáival áll kapcsolatban. Mi soha nem teszünk oktalan bíráló megjegyzéseket, és nem örülünk szerencsétlenségüknek, akkor sem, amikor a vakcinákról van szó" - mondta az orosz diplomácia vezetője a Hszinhua kínai hírügynökség szombati jelentése szerint.

"Mi együttműködünk azokkal, akik részt kívánnak venni ebben az együttműködésben, akik a népük egészségét tartják szem előtt. Ilyen Kazahsztán, Kína, India, Fehéroroszország és számos más ország" - tette hozzá.

Címlapról ajánljuk
Mi vezetett a németországi Zöldek zuhanórepüléséhez?
Elemzés

Mi vezetett a németországi Zöldek zuhanórepüléséhez?

Egyre csökken a németországi Zöldek párt támogatottsága, öt év alatt több mint duplájára, 25-ről 56 százalékra nőtt azok száma, akik semennyire sem tudnak azonosulni a párttal, ezzel Németország egyik leginkább elutasított politikai tömörülésévé vált. A háttérben a zöldítés, a kormány energiapolitikája áll - mondta az InfoRádióban Dobrowiecki Péter, a Mathias Corvinus Collegium Magyar-Német Intézetének kutatási vezetője.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×