eur:
389.41
usd:
363.29
bux:
68123.99
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Meghalt egy magyar férfi a bangkoki repülőtér fogdájában

A hatvan éves férfi lejárt vízummal tartózkodott az országban (turistaként nem szükséges vízum Thaiföldre).

Holtan találtak egy magyar férfit egy thaiföldi börtöncellában, miután letartóztatták őt a suvarnabhumi repülőtéren – írta a Blikk a The Bangkok Post alapján.

A 60 éves magyar férfit a thaiföldi bevándorlásért felelős hatóság tartóztatta le, mert lejárt vízummal tartózkodott az országban. Ezt követően egy cellába zárták, a rendőrök szerint nem volt előjele annak, hogy a férfi rosszul lenne. Egy börtönőr szerint szombat este még aludt, ám mikor vasárnap reggel kihallgatásra vitték volna, holtan találták.

A Bang Phli Kórház orvosai azt állapították meg, hogy a halál körülbelül nyolc órával azelőtt állhatott be. A férfin nem volt látható semmilyen támadásnak, öngyilkosságra sem utalt semmi. Pontos információkkal a boncolás után fognak tudni.

A Suvarnabhumi Rendőrkapitányság szóvivője szerint az ország már felvette a kapcsolatot a magyar férfi hozzátartozóival.

Címlapról ajánljuk

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 2. 18:38
×
×
×
×