INFORÁDIÓ
2021. március 3. szerda
Kornélia

magyar

2021.03.03. 09:29

Rengeteg helyen eltűntek a kátyúk – videó

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. az elmúlt két hétben a téli időszak végén keletkezett burkolathibák javítására helyezte a hangsúlyt, melynek során csak február második felében több mint 1600 tonna aszfaltot dolgozott be az országos hálózaton.
2021.03.01. 17:46

A 0 százalékos ajánlatok után bérszövetséget alakítottak szakszervezetek

Bérszövetséget alakítottak azok a fővárosi és vidéki közszolgáltató cégeknél működő szakszervezetek, amelyek vezetői megelégelték a munkáltatók nullaszázalékos emelési ajánlatát. Kordás László, a Magyar Szakszervezeti Szövetség elnöke azt mondta, megértik, hogy az önkormányzatok rossz helyzetben vannak, ezért a kormányhoz is fordulnak.
2021.03.01. 16:36

Fejlemények a felfüggesztett birkózók ügyében

Rendezték viszonyukat a szövetségi kapitánnyal és a magyar szövetséggel (MBSZ) azok a birkózók, akiket szeptemberben felfüggesztettek, így visszatérhettek a szabadfogású válogatotthoz és Ukrajnában már együtt készülnek társaikkal.
2021.02.22. 12:39

Kovács Gergely: a Kétfarkú Kutya Párt külön indul, mi 15 éve ezt mondjuk

Teljes egyetértés van a párton belül, hogy sok olyan szereplő van az ellenzéki oldalon, akivel mi nem szeretnénk együttműködni – mondta Kovács Gergely, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt elnöke az InfoRádió Aréna című műsorában. Beszélt arról, hogy már kinőtték a viccpárti jelzőt, hogy miért kapott kedvet a képviselői munkához, és hogy szerinte az együttműködés nem azt kellene hogy jelentse, hogy ők ne induljanak el egy adott körzetben.
2021.02.22. 12:15

Elképesztő baleseteket szülhet a "fizetős pánik" az utakon – tanulságos videók

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. az elmúlt időszakban két videót is közzétett, amelyen az autósok, miután eltévesztettek egy fel- vagy lehajtót egy forgalmas gyorsforgalmi úton, jól láthatóan bepánikolva a lehető legrosszabb döntéseket hozták: megfordultak vagy visszatolattak. De nem csak a közútkezelőnek vannak ilyen felvételei, számos közösségi felületen lehet ilyen videókat találni. Pedig van biztonságosabb megoldás is, erre hívja fel a figyelmet a társaság.
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018