eur:
393.15
usd:
355.71
bux:
72405.16
2024. szeptember 4. szerda Rozália

Lemondott a kirgiz kormány

Benyújtotta lemondását a kirgiz kormány, az államfő elfogadta a lemondást.

Feliksz Kulov miniszterelnök a rendkívüli kormányülésen bejelentette, hogy a döntés összefügg az új kirgiz alkotmány november 8-ai elfogadásával.

Mint mondta: ezzel a lépéssel a kormány szeretné felgyorsítani az előre hozott parlamenti választások megrendezését, a belpolitikai válság leküzdését és a demokratizálási folyamat intenzívebbé tételét.

Kurmanbek Bakijev államfő - szóvivőjének közlése szerint - elfogadta a kormány lemondását, de arra kérte a minisztereket, hogy az új kabinet megalakulásáig maradjanak a helyükön.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.04. szerda, 18:00
Virág Barnabás
a Magyar Nemzeti Bank alelnöke
Lesz valaha karbonsemleges épületállományunk? - Nyíltan beszéltek céljaikról az ingatlanszakma szereplői

Lesz valaha karbonsemleges épületállományunk? - Nyíltan beszéltek céljaikról az ingatlanszakma szereplői

A Portfolio Sustainable World 2024 konferencia egyik délutáni kerekasztal-beszélgetése során a szakértők azt járták körül, hogy az egyes ingatlanpiachoz kötődő szereplők miként tudnak hozzájárulni az épületállomány zöldítéséhez, hogyan látják a kereskedelmi ingatlanok átalakulási folyamatát, a lakóépületek energiahatékonnyá tételét és a jogi vagy éppen finanszírozói környezet ennek megfelelő támogatását, vagy éppen hiányát. Emellett Szemerédi Dóra Diána, a Gránit Pólus Management ESG és vállalati kapcsolatokért felelős vezetője a Westend kapcsán osztotta meg a tapasztalatait.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×