eur:
393.49
usd:
359.64
bux:
71986.38
2024. augusztus 13. kedd Ipoly
Nyitókép: 4ig Nyrt.

Nagy megállapodást kötött a 4iG csoport és az RTL Magyarország

Kizárólagosságot is tartalmaz az egyezség, a Vodafon és a DIGI előfizetői örülhetnek.

Stratégiai megállapodást kötött az RTL Magyarország a 4iG csoporttal, amely szerint 2025. január 1-től a 4iG a magyar piacon egyedüli telekommunikációs szolgáltatóként értékesítheti az RTL Magyarország streamingszolgáltatását, az RTL+-t - közölte a 4iG. A megállapodás értelmében a 4iG csoport - így a Vodafone Magyarország és a DIGI - ügyfelei akár előfizetésük részeként, egyetlen televíziós platformról érhetik el az RTL+ teljes kínálatát.

A két vállalat megállapodott továbbá az RTL Magyarország 12 csatornás portfóliójának terjesztéséről, köztük van a médiavállalat 2023. decemberében indult 4 új, második generációs csatornája is. Az RTL továbbra is elérhető marad a szabadon fogható mindigTV szolgáltatásban - közölték. A 4iG csoport a jövőben már az új One márkanév alatt további, az RTL streamingszolgáltatását érintő tévés előfizetési csomagokkal készül - ezekről a ONE márka bemutatkozásával egyidőben adnak majd részletes tájékoztatást.

Kiderült az is, hogy a következő években a 4iG Csoport műsorgyártási üzletága támogatja az RTL Magyarországot az UEFA Bajnokok Ligája-mérkőzéseinek közvetítésében.

A budapesti székhelyű, magyar többségi tulajdonú 4iG Magyarország és a nyugat-balkáni régió egyik vezető, integrált szolgáltatásokat nyújtó távközlési és informatikai vállalatcsoportja, amely az űripar és a védelmi technológiák területén is jelen van. A Budapesti Értéktőzsdén jegyzett csoport Magyarországon, Montenegróban, Albániában és Izraelben több mint 8 ezer munkavállalót foglalkoztat.

A nyilvánosan elérhető cégadatok szerint a 4iG Nyrt. konszolidált nettó értékesítési árbevétele 157,6 milliárd forint volt az idei első negyedévben, 36,9 százalékkal több az egy évvel korábbinál; a kamatok, adózás és értékcsökkenési leírás előtti eredménye (EBITDA) pedig 49,2 százalékkal, 54,1 milliárd forintra nőtt éves összevetésben.

A 4iG Nyrt. részvényeivel a prémium kategóriában kereskednek a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT). Az elmúlt egy évben a legmagasabb árfolyama 880, a legalacsonyabb 755 forint volt.

Címlapról ajánljuk

Dagad az olimpiai tornabotrány, az amerikaiak nem nyugszanak bele az ítéletbe

A nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) szerint a szabályok nem teszik lehetővé, hogy újravizsgálják a párizsi olimpián a női tornászok talajdöntőjében történteket, még akkor sem, ha meggyőző új bizonyítékok állnak rendelkezésre, így Jordan Chiles nem kapja vissza az ötkarikás bronzérmét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.13. kedd, 18:00
Fábián László
a Magyar Olimpiai Bizottság főtitkára
Szakértők bírálják az adómentes borravaló kampányígéretét

Szakértők bírálják az adómentes borravaló kampányígéretét

Kamala Harris alelnök és Donald Trump volt elnök is egyet ért a szolgáltatási és vendéglátóipari dolgozók borravalójára kivetett adó eltörléséről, sőt még Orbán Viktor magyar miniszterelnök is ígéretet tett ennek magyarországi alkalmazására. Szakértők szerint azonban nem előnyös ennek a rendszernek a bevezetése a dolgozóknak, de az állam is sokkal rosszabbul járhat.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×