eur:
389.48
usd:
365.92
bux:
55376.1
2023. szeptember 24. vasárnap Gellért, Mercédesz
Esti kivilágításban az AEGON Magyarország Általános Biztosító Zrt. felújított székháza az Üllői út és a Kálvin tér találkozásánál. Az egykori Magyar Gazdák Biztosító Szövetkezetének központjaként 1913-ban létesült épületet Hültl Dezső tervezte. MTVA/Bizományosi: Róka László  *************************** Kedves Felhasználó!
Nyitókép: MTVA/Bizományosi: Róka László

Augusztusban nevet vált az ismert hazai biztosító

Augusztusban jön az Alfa Biztosító az Aegon helyett.

Az Aegon Biztosító augusztus 1-jétől Alfa Vienna Insurance Group Biztosító Zrt. cégnéven – Alfa Biztosító márkanéven – folytatja a tevékenységét – közölte a társaság.

A 45 százalékban állami tulajdonban, 55 százalékban pedig az osztrák Vienna Insurance Group tulajdonában lévőp társaság névváltása nem jelent változást a vállalat működésében, termékeikben, kötelezettségeikben., a névváltás az ügyfeleiket nem érinti, teendőjük ezzel kapcsolatban nincs – írja a Portfolio. A biztosító már tavaly nevet váltott volna, de ezt akkor elhalasztották:

Május 15-től VIG Befektetési Alapkezelő Magyarország Zrt. néven folytatja működését az Aegon Magyarország Befektetési Alapkezelő Zrt., és a VIG pénzügyi csoport nemzetközi szereplője lesz.

Címlapról ajánljuk
Emelkedőben Valter Attila, de lehet-e belőle világsztár?

Emelkedőben Valter Attila, de lehet-e belőle világsztár?

Történelmi triplázás: a Valter Attilát a soraiban tudó Jumbo-Visma a Giro és a Tour után a Vueltát is behúzta idén, ráadásul egyéniben a dobogó mindhárom fokára a holland csapat kerekesei állhattak fel. Eisenkrammer Károlyt, a Tour de Hongrie főszervezőjét kérdeztük arról, hogy a magyarnak milyen kilátásai vannak így.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.09.25. hétfő, 18:00
Szlávik János
főorvos, a Dél-pesti Centrumkórház infektológiai osztályának vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×