eur:
394.63
usd:
369.54
bux:
65407.58
2024. április 23. kedd Béla
two young businessmen shaking hands
Nyitókép: Peshkova/Getty Images

Nagy változás a hazai biztosítási piacon

Stratégiai megállapodást kötött a CIG Pannónia Csoport a Magyar Bankholding bankjaival.

Húsz évre szóló stratégiai együttműködési keretmegállapodást kötött a CIG Pannónia Csoport a Magyar Bankholdinghoz tartozó bankokkal, az MKB Bank Nyrt.-vel, a Takarékbank Zrt.-vel és a Budapest Bank Zrt.-vel, ezzel Magyarország legnagyobb biztosításértékesítési hálózata jött létre – közölték a felek.

A közlemény szerint a stratégiai együttműködés értelmében a három bank fiókjaiban, azaz Magyarország legnagyobb bankfiók-hálózatában elérhetővé válnak a CIG biztosítási termékei.

A Bankholdinghoz tartozó bankok összesen 2,2 millió lakossági ügyfele mostantól innovatív nyugdíj-, baleseti- és életbiztosítás, valamint egészségbiztosítás, hitelfedezeti- és lakásbiztosítás termékekhez juthat.

Polányi Zoltán, a CIG Pannónia Biztosító vezérigazgatója a közleményben kifejtette: a biztosító számára jelentős szakmai mérföldkő a megállapodás, mert így elérhető közelségbe került egyik stratégiai céljuk megvalósítása, hogy még tovább növekedjenek, és a létrejövő szuperbank direktbiztosítójaként a magyar biztosítási piac stabil, meghatározó biztosítójává váljanak.

Ginzer Ildikó, a Magyar Bankholding standard kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese hangsúlyozta, hogy ügyfeleiket a saját igényeikre szabott, kedvező árú, modern, piacvezető és hazai fejlesztésű biztosítási termékekkel szeretnék kiszolgálni; mostantól mindhárom tagbank ügyfelei számára elérhetőek a CIG termékei.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×