eur:
389.33
usd:
362.68
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Lively closeup of autumn leaves falling on the ground in a park, with a majestic oak tree on a meadow in the background lit by the sun
Nyitókép: Smileus / Getty

Még pár napig élvezhetjük a napsütést, aztán jön a változás

A Kárpát-medence időjárásában lényeges változás továbbra sem lesz, azaz marad a napos, száraz idő, az éjszaka képződött köd napközben mindenütt feloszlik.

Az éjszaka képződött ködfoltok péntek délelőtt mindenütt feloszlanak, a párásság megszűnik, ezt követően derült, napos, száraz idő várható. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás, azonban a Győr-Szeged vonal széles sávjában időnként megélénkül a déli, délkeleti szél.

A legmagasabb nappali hőmérséklet 13 és 17 fok között alakul.

Az éjszaka képződő köd, illetve rétegfelhőzet feloszlását követően szombaton általában derült vagy gyengén felhős, napos idő várható. A köd legtovább a nyugati, délnyugati megyékben maradhat meg. Csapadék nem várható. A délkeleti, keleti szél több helyen megélénkül, néhol megerősödik. Hajnalban -3, +7, a délutáni órákban általában 12, 17 fokot mérhetnek.

Novembertől változik a helyzet, egyre több lesz a felhő és nő a csapadékhajlam is.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×