eur:
390.77
usd:
365
bux:
68279.33
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti
Nyitókép: nebih.hu

Babaételt hívtak vissza - figyeljen, ha ilyet vett!

Műanyagszál esetleges előfordulása miatt a DETKI Keksz Kft. visszahívta a 180 gramm kiszerelésű DETKI Bio Babakekszet és a Lupilu Bio babakekszet - közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) szerdán a honlapján.

A gyártó értesítette kereskedelmi partnereit, az érintett termékeket, a június 10-e és július 21-e minőségmegőrzési idővel rendelkező DETKI Bio Babakekszet, valamint a szintén június 10-e minőségmegőrzési idővel rendelkező Lupilu Bio babakekszet a vásárlás helyén visszaveszik.

A Nébih arra kérte a vásárlókat, hogy ezeket a termékeket ne fogyasszák el.

Címlapról ajánljuk

Ügyészségi nyomozás kezdődött az Osztrák Szabadságpárt jelenlegi és korábbi vezetői ellen

Korrupció gyanújával nyomozást indított a bécsi gazdasági ügyészség az ellenzéki Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) jelenlegi elnöke, Herbert Kickl és két volt pártelnök, az egykori alkancellár, Heinz-Christian Strache, valamint az elnöki székben őt váltó Norbert Hofer, korábbi közlekedési miniszter ellen. Azzal gyanúsítják őket, hogy sajátos hirdetési ügyletet kötöttek Wolfgang Fellner médiavállalkozóval, aki ellen ugyancsak folyik a vizsgálat, mégpedig vesztegetés, vesztegethetőség, továbbá hűtlen kezelés gyanújával.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.30. kedd, 18:00
Szánthó Miklós
az Alapjogokért Központ főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 19:45
×
×
×
×