eur:
368.85
usd:
344.78
bux:
48800.45
2023. június 7. szerda Róbert
Nyitókép: Unsplash.com

Gmailt használ? Óriási változásra számítson!

Jön a kétlépcsős hitelesítés.

A Google bejelentette, hogy automatikusan „bevonja” a Google-fiókkal rendelkező felhasználókat a kétfaktoros hitelesítésbe. Erre „a fiókok védelme érdekében”kerül sor – írja a Wccftech alapján az Index.

A Google egy blogbejegyzésben közölte, hogy minden „megfelelően konfigurált” fiókot hamarosan átállítanak, de

nem közölték, hogy mikor.

Amint a kétfaktoros hitelesítést bevezetik, a Google-fiókba való bejelentkezéskor a fiókhoz kapcsolt telefonszámra SMS érkezik, amellyel majd meg kell erősíteni, hogy valóban a fiók használója próbál-e bejelentkezni.

A változás nem opcionális, nem is önkéntes, hanem minden Gmail-felhasználót érintetni fog. Fontos ellenőrizni, hogy a megfelelő telefonszám legyen megadva a postafiókunkban. Illetve meg lehet tenni, hogy levesszük a telefonszámot a fiókban megadott adatok közül, akkor a Google nem tudja automatikusan elindítani a kétlépcsős ellenőrzést.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Új vád érkezett, hogy az ukránok robbantották fel az Északi Áramlatot - Hevesen cáfol Zelenszkij

Új vád érkezett, hogy az ukránok robbantották fel az Északi Áramlatot - Hevesen cáfol Zelenszkij

"Én vagyok az elnök, és ennek megfelelően adok utasításokat. Semmi ilyesmit nem tett Ukrajna. Soha nem cselekednék így" – hangsúlyozta Volodimir Zelenszkij az Axel Springernek, a Politico anyavállalatának, adott exkluzív interjúban az Északi Áramlat ukrán hátterű felrobbantásával kapcsolatban, amelyről tegnap közölt új, minden eddiginél részletesebb információkat a Washington Post.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2023. június 7. 07:25
×
×
×
×