eur:
392.47
usd:
365.57
bux:
66127.6
2024. április 26. péntek Ervin
Nyitókép: Pixabay

Csípős éjszaka után napsütés, de már nem sokáig

Egy hidegfront a Kárpát-medencét is eléri, de a szakadozott felhőzete mellett csak helyenként valószínű zápor, hózápor.

Az éjszaka az Északi-középhegységben és az Alföld északi felén néhol kialakulhat zápor, hózápor, másutt derült vagy gyengén felhős lesz az ég.

Kedden a nap első felében a sok napsütés mellett gomolyfelhőkre, a déli megyékben fátyolfelhőkre is számíthatunk, később növekszik a felhőzet. Csapadék nem valószínű. Estétől a legtöbb helyen mérséklődik a légmozgás.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -6 és 0 fok között alakul, de a fagyzugos helyeken ennél több fokkal hidegebb is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet kedden 5 és 10 fok között alakul.

Szerdán éjszaka jobbára erősen felhős lesz az ég, majd napközben északnyugat felől csökken a felhőzet, és gomolyfelhős, napos időre számíthatunk. Számottevő csapadék nem valószínű, legfeljebb jelentéktelen zápor, hózápor fordulhat elő néhány helyen. Az északnyugati szél helyenként megélénkül. A minimum-hőmérséklet +1 és -6, a maximum 5 és 10 fok között várható.

Csütörtöktől változni fog a helyzet, mozgolódásnak indul a légkör, felhősödésére számíthatunk – hangzott el a meteorológiai szolgálat videójában. Pénteken pedig hidegfront érkezik, csapadékkal.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×