eur:
393.01
usd:
366.59
bux:
66791.92
2024. április 26. péntek Ervin
Nyitókép: Pixabay

Érdemes gyorsan frissíteni az iPhone-okat

Aktívan kihasznált biztonsági réseket javít az új, 14.4-es operációs rendszer.

Kiadta az iOS, iPadOS és tvOS 14.4-es frissítéseit az Apple, illetve ezzel párhuzamosan a watchOS 7.3 is befutott - az új verziók telepítését nem érdemes sokáig halogatni, a 14.4-es kiadások ugyanis három, potenciálisan aktívan kihasznált sérülékenységet is foltoznak – írta a hwsw.hu.

A szóban forgó sérülékenységek közül kettő a Safariban dolgozó WebKit böngészőmotorban gyökerezik, kihasználásukkal a rosszindulatú feleknek tetszőleges kódfuttatásra nyílik lehetőségük az érintett eszközökön. A harmadik sebezhetőség az iOS kernelben található, annak kihasználása pedig jogosultságemelkedéshez vezethet. Az Apple mindegyiknél arra figyelmeztet, hogy azt ismeretlenek már kihasználhatták.

A sérülékenységek az iPhone 6s és annál újabb, az iPad Air 2 és újabb, az iPad mini 4 és újabb, illetve a 7. generációs iPod touch modelleket érintik.

Címlapról ajánljuk
Száz éve nem látott pusztítást végzett a fagy a cseh gyümölcsösökben

Száz éve nem látott pusztítást végzett a fagy a cseh gyümölcsösökben

Az elmúlt száz év legnagyobb gyümölcskáráról számolnak be a cseh gyümölcstermesztők. A károkat az elmúlt napok fagyos időjárása okozta. A cseh agrárminisztérium pénzügyi támogatást ígér a gyümölcstermesztőknek. Néhányan elvesztették a teljes termésüket. A gyümölcstermesztők szövetsége szerint a kár már meghaladja a 40 millió eurót.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×